Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP'li Uygun;AKP Meclis üyesi Yusuf eryarsoy senin yüreğin yetmez CHP bir Meclis üyesini tehdit etmek

05.01.2020 - 00:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2244+ kez okundu.
 

CHP'li Uygun;AKP Meclis üyesi Yusuf eryarsoy senin yüreğin yetmez CHP bir Meclis üyesini tehdit etmek

Bugün kendi sosyal medya üzerinden AKP’li Meclis üyes, Yusuf Eryarsoy’a rest çekerek “ Sen kimsin CHP’li meclis üyesini tehdit ediyorsun.”

Körfez Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında tartışma çıktı. Meclis toplantısında konuşan CHP'li meclis üyesi Erkan Uygun, Atalar Mahallesi'nde soğuk hava deposu olarak kiralanan bir arsanın AK Partili meclis üyesi Selami Tanış'a ait olduğunu iddia ederek, “Her taşın altından Selami Tanış çıkıyor diğer meclis üyelerinden hiçbir şeyi olmuyor” dedi. Bunun üzerine söz alan AK Partili meclis üyesi Selami Tanış, “Sen bu mecliste Selami Tanış'tan sorumlu meclis üyesi misin? Ben orayı yasal bir şekilde kiraladım. Benden alan nasıl bir işletme yaptıysa ruhsatlı mıdır değil midir bilemem” dedi. Tartışmanın sertleşmesi sonrası Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye olarak istendiği gibi ruhsat konusunun araştırılacağını söyledi. ERYARSOY DA DAHİL OLDU Ancak bu kez AK Partili Meclis Üyesi Yusuf Eryarsoy tartışmaya dahil oldu, "Burada 30 tane meclis üyesi var mecliste sır alıyorsun. Bu işi öğrenecek, haddini bileceksin" dedi. Erkan Uygun bu sözler üzerine ayağa kalktı ve Yusuf Eryarsoy'a doğru yürümek istedi. Araya meclis üyeleri girdi. İkili arasında başlayan tartışma uzun süre devam etti. Yusuf Eryarsoy ve Erkan Uygun arasındaki sözlü tartışma bir süre daha devam ederken, Erkan Uygun mecliste tehdit edildiğini ve gereğinin yapılmasını söyledi. Bugün kendi sosyal medya üzerinden AKP’li Meclis üyes, Yusuf Eryarsoy’a rest çekerek “ Sen kimsin CHP’li meclis üyesini tehdit ediyorsun.” İşte o paylaşım AKP Körfez belediye Meclis üyeleri damarlarına basınca Meclis’te beni tehdit ediyorlar konuşamazsın diyorlar bizler devrimci insanlarız kimseden korkumuz yok bu biline AKP Meclis üyesi Yusuf eryarsoy senin yüreğin yetmez CHP bir Meclis üyesini tehdit etmek  
Bugün kendi sosyal medya üzerinden AKP’li Meclis üyes, Yusuf Eryarsoy’a rest çekerek “ Sen kimsin CHP’li meclis üyesini tehdit ediyorsun.”

Körfez Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında tartışma çıktı. Meclis toplantısında konuşan CHP'li meclis üyesi Erkan Uygun, Atalar Mahallesi'nde soğuk hava deposu olarak kiralanan bir arsanın AK Partili meclis üyesi Selami Tanış'a ait olduğunu iddia ederek, “Her taşın altından Selami Tanış çıkıyor diğer meclis üyelerinden hiçbir şeyi olmuyor” dedi. Bunun üzerine söz alan AK Partili meclis üyesi Selami Tanış, “Sen bu mecliste Selami Tanış'tan sorumlu meclis üyesi misin? Ben orayı yasal bir şekilde kiraladım. Benden alan nasıl bir işletme yaptıysa ruhsatlı mıdır değil midir bilemem” dedi. Tartışmanın sertleşmesi sonrası Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye olarak istendiği gibi ruhsat konusunun araştırılacağını söyledi.

ERYARSOY DA DAHİL OLDU

Ancak bu kez AK Partili Meclis Üyesi Yusuf Eryarsoy tartışmaya dahil oldu, "Burada 30 tane meclis üyesi var mecliste sır alıyorsun. Bu işi öğrenecek, haddini bileceksin" dedi. Erkan Uygun bu sözler üzerine ayağa kalktı ve Yusuf Eryarsoy'a doğru yürümek istedi. Araya meclis üyeleri girdi. İkili arasında başlayan tartışma uzun süre devam etti. Yusuf Eryarsoy ve Erkan Uygun arasındaki sözlü tartışma bir süre daha devam ederken, Erkan Uygun mecliste tehdit edildiğini ve gereğinin yapılmasını söyledi.

Bugün kendi sosyal medya üzerinden AKP’li Meclis üyes, Yusuf Eryarsoy’a rest çekerek “ Sen kimsin CHP’li meclis üyesini tehdit ediyorsun.”

İşte o paylaşım

AKP Körfez belediye Meclis üyeleri damarlarına basınca Meclis’te beni tehdit ediyorlar konuşamazsın diyorlar bizler devrimci insanlarız kimseden korkumuz yok bu biline AKP Meclis üyesi Yusuf eryarsoy senin yüreğin yetmez CHP bir Meclis üyesini tehdit etmek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.