Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’liler eğitimden geçti

SİYASET 04.03.2019 - 11:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2779+ kez okundu.
 

CHP’liler eğitimden geçti

CHP izmit ilçe örgütü seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam, Meclis üyeleri ile birlikte il binasında eğitim aldılar.

CHP izmit ilçe örgütü seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam, Meclis üyeleri ile birlikte il binasında eğitim aldılar.  “Bölgelerde mini mitingler düzenleyeceğiz” Proğramın açılış konuşmasını, önceki dönem ilçe başkanı SKM komite direktörü Mehmet Ümit Küçükkaya yaptı. Küçükkaya Mart ayının proğram listesini hazırladıklarını ve bölgesel olarak mini mitingler düzenleyeceklerini söyleyerek çalışmaların ise güzel ve başarılı gittiğini adeta partililerimiz seferberlik ilan etmiş gibi çalışmalara katkı verdiklerini söyledi. Mart’ın sonu İnanıyorum İzmit halkına Bahar olacak. Bunun için hep birlikte mücadele etmeye devam edelim dedi. “Eğitim önemli” CHP İl başkanı Cengiz Sarıbay ise, eğitimin önemli olduğunu, kendisininde bu eğitimleri aldığını ve yararını ise sahada çalışmalarda gördüğünü söyledi. Sarıbay “Mart’ın sonu bahar” hepimiz buna inanıyoruz diyerek sözlerini sonlandırdı.
CHP izmit ilçe örgütü seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam, Meclis üyeleri ile birlikte il binasında eğitim aldılar.
CHP izmit ilçe örgütü seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam, Meclis üyeleri ile birlikte il binasında eğitim aldılar. 
“Bölgelerde mini mitingler düzenleyeceğiz”
Proğramın açılış konuşmasını, önceki dönem ilçe başkanı SKM komite direktörü Mehmet Ümit Küçükkaya yaptı. Küçükkaya Mart ayının proğram listesini hazırladıklarını ve bölgesel olarak mini mitingler düzenleyeceklerini söyleyerek çalışmaların ise güzel ve başarılı gittiğini adeta partililerimiz seferberlik ilan etmiş gibi çalışmalara katkı verdiklerini söyledi.
Mart’ın sonu İnanıyorum İzmit halkına Bahar olacak. Bunun için hep birlikte mücadele etmeye devam edelim dedi.
“Eğitim önemli”
CHP İl başkanı Cengiz Sarıbay ise, eğitimin önemli olduğunu, kendisininde bu eğitimleri aldığını ve yararını ise sahada çalışmalarda gördüğünü söyledi. Sarıbay “Mart’ın sonu bahar” hepimiz buna inanıyoruz diyerek sözlerini sonlandırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.