Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’liler esnaf ziyaretinde

SİYASET 02.03.2019 - 10:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1536+ kez okundu.
 

CHP’liler esnaf ziyaretinde

CHP İzmit ilçe Meclis üyesi adayları Devrim Bal, Süleyman Şen, Oktay Güngördü, esnaf ziyareti yaparak vatandaşla buluştular.

CHP İzmit ilçe Meclis üyesi adayları Devrim Bal, Süleyman Şen, Oktay Güngördü, esnaf ziyareti yaparak vatandaşla buluştular.  “Üreticiye destek verilecek” Şen seçimin kaderini belirleyecek seçmen kitlesi ekonominin götü gidişinden etkilen kitle olacak, ben eski muhtar olarak Pazar’ları dolaşıyorum, insanlar en ucuzunu bulabilmek için saatlerce pazarda dolaşmak zorunda kalıyor, bunun sebebi iktidarın tarım politikasını yönetememesinden kaynaklanmaktadır. Domates kg fiyatı 7 TL, salatalık 8TL, patates bile kg 5 TL, vatandaş nasıl alsın da yesin, bakın İzmit’te o kadar verimli topraklar var ki Bayraktar, Balören, Sultaniye, Arpalık İhsaniye, buralar sadece örnek verdiklerim. Bu köylere ne ekseniz yetişir. O yüzden belediye olarak üreticiye destek verilerek üretim artırılabilir. Bu yüzden diyorum ki belediye başkanı görevi sadece kaldırım yapmak, değildir. Her şeyi düşünen belediye başkanımız adayla karşınızdayız, Millet ittifakımızın adayı Fatma Kaplan Hürriyet’tir dedi.  “Genç işsizlik arttı” Genç meclis üyesi adayı Devrim Bal ise gençlerde işsizlik arttığını söyledi. Özellikle üniversite mezunlarının 26 işsiz. İnşaat mühendisi, çaycılık yapıyor, öğretmen satıcı olmuş. Şimdi aileler ne için uğraşıyorlar evlatlarını zor şartlarda okutup meslek sahibi yapmak için fakat görüyoruz ki işsizlik oranı her geçen gün artıyor. Bu yönetenlerin ayıbıdır, daha doğrusu yönetemediklerinin bir kanıtıdır.  “İstihdam artacak” Oktay Güngördü ise sanayi kentinde işsizlik oranının yüksek olması hiç doğru olmayan bir sonuç, bakın Serdar mahallesindede yaptığım ziyarette gördüm ki çok sayıda işsiz genç bulunmaktadır dedi. İzmit’i aldığımızda başkanımız millet ittifakının ortak adayı, Fatma kaplan Hürriyet iş istihdamı yaratacak projeleri hayata geçirecek. Şimdi tek derdimiz 31 Mart’a kadar durmadan yorulmadan çalışarak Fatma bacımızı belediye başkanı yapacağız dedi.  
CHP İzmit ilçe Meclis üyesi adayları Devrim Bal, Süleyman Şen, Oktay Güngördü, esnaf ziyareti yaparak vatandaşla buluştular.

CHP İzmit ilçe Meclis üyesi adayları Devrim Bal, Süleyman Şen, Oktay Güngördü, esnaf ziyareti yaparak vatandaşla buluştular. 

“Üreticiye destek verilecek”

Şen seçimin kaderini belirleyecek seçmen kitlesi ekonominin götü gidişinden etkilen kitle olacak, ben eski muhtar olarak Pazar’ları dolaşıyorum, insanlar en ucuzunu bulabilmek için saatlerce pazarda dolaşmak zorunda kalıyor, bunun sebebi iktidarın tarım politikasını yönetememesinden kaynaklanmaktadır. Domates kg fiyatı 7 TL, salatalık 8TL, patates bile kg 5 TL, vatandaş nasıl alsın da yesin, bakın İzmit’te o kadar verimli topraklar var ki Bayraktar, Balören, Sultaniye, Arpalık İhsaniye, buralar sadece örnek verdiklerim. Bu köylere ne ekseniz yetişir. O yüzden belediye olarak üreticiye destek verilerek üretim artırılabilir. Bu yüzden diyorum ki belediye başkanı görevi sadece kaldırım yapmak, değildir. Her şeyi düşünen belediye başkanımız adayla karşınızdayız, Millet ittifakımızın adayı Fatma Kaplan Hürriyet’tir dedi. 

“Genç işsizlik arttı”

Genç meclis üyesi adayı Devrim Bal ise gençlerde işsizlik arttığını söyledi. Özellikle üniversite mezunlarının 26 işsiz. İnşaat mühendisi, çaycılık yapıyor, öğretmen satıcı olmuş. Şimdi aileler ne için uğraşıyorlar evlatlarını zor şartlarda okutup meslek sahibi yapmak için fakat görüyoruz ki işsizlik oranı her geçen gün artıyor. Bu yönetenlerin ayıbıdır, daha doğrusu yönetemediklerinin bir kanıtıdır. 

“İstihdam artacak”

Oktay Güngördü ise sanayi kentinde işsizlik oranının yüksek olması hiç doğru olmayan bir sonuç, bakın Serdar mahallesindede yaptığım ziyarette gördüm ki çok sayıda işsiz genç bulunmaktadır dedi. İzmit’i aldığımızda başkanımız millet ittifakının ortak adayı, Fatma kaplan Hürriyet iş istihdamı yaratacak projeleri hayata geçirecek. Şimdi tek derdimiz 31 Mart’a kadar durmadan yorulmadan çalışarak Fatma bacımızı belediye başkanı yapacağız dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.