Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’liler İnce’ye bağış için Bankaya akın etti

SİYASET 24.05.2018 - 23:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1426+ kez okundu.
 

CHP’liler İnce’ye bağış için Bankaya akın etti

CHP Kocaeli İl Örgütü büyük bir kalabalık halinde bankaya giderek partinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek olmak amacıyla bağışta bulundu

CHP Kocaeli İl Örgütü büyük bir kalabalık halinde bankaya giderek partinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek olmak amacıyla bağışta bulundu Siyasi partilerin cumhurbaşkanı adaylarına parti bütçelerinden seçim kampanyası için finans sağlamasına getirilenyasak ile Türkiye’yi saran ‘Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için bağış’ seferberliğine CHP Kocaeli İl Örgütü de katıldı. Partililer, il başkanlığı binasında buluşarak cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek vermek üzere bankaya giderek bağışta bulundu. GÖVDE GÖSTERİSİ CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, partinin ilçe örgütü başkanları, milletvekili adayları ve aday adayları ile parti üyeleri hep birlikte yürüyerek bankaya gitti. CHP’liler bankaya gidişleri esnasında Yürüyüş Yolu’nda adeta gövde gösterisinde bulundu. SADECE PARTİLİLERİN DESTEĞİ YETMEZ Bağış işleminden önce banka önünde bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Öncelikle büyük bir duyarlılık göstererek bugün bizimle buraya gelen ve bağışta bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ancak sadece partililerimizin desteği yetmez. Ülkesini seven, demokrasiyi, parlamenter sistemi, özgürlükleri savunan, tek kişinin diktatörlüğüne karşı duran herkesi bağışta bulunmaya davet ediyoruz” dedi. DUYARLI OLAN HERKESİ BEKLİYORUZ Herkesin, her hangi bir bankaya giderek cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İş Bankası’na kayıtlı TR37 0006 4000 0014 3620 7707 70 IBAN numarasına ya da Ziraat Bankası’na kayıtlı hesabına havale yolu ile bağışta bulunabileceğini duyuran Sarıbay, “Tüm duyarlı vatandaşlarımızdan gönlünden ne kopuyorsa, gücü ne kadarına yetiyorsa bağış yaparak destek olmasını rica ediyoruz. Karşımızda devletin tüm olanaklarını kullanan bir cumhurbaşkanı adayı var. Bu durumdan rahatsız olan herkesin destek vereceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.
CHP Kocaeli İl Örgütü büyük bir kalabalık halinde bankaya giderek partinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek olmak amacıyla bağışta bulundu

CHP Kocaeli İl Örgütü büyük bir kalabalık halinde bankaya giderek partinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek olmak amacıyla bağışta bulundu

Siyasi partilerin cumhurbaşkanı adaylarına parti bütçelerinden seçim kampanyası için finans sağlamasına getirilenyasak ile Türkiye’yi saran ‘Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için bağış’ seferberliğine CHP Kocaeli İl Örgütü de katıldı. Partililer, il başkanlığı binasında buluşarak cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek vermek üzere bankaya giderek bağışta bulundu.

GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, partinin ilçe örgütü başkanları, milletvekili adayları ve aday adayları ile parti üyeleri hep birlikte yürüyerek bankaya gitti. CHP’liler bankaya gidişleri esnasında Yürüyüş Yolu’nda adeta gövde gösterisinde bulundu.

SADECE PARTİLİLERİN DESTEĞİ YETMEZ

Bağış işleminden önce banka önünde bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Öncelikle büyük bir duyarlılık göstererek bugün bizimle buraya gelen ve bağışta bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ancak sadece partililerimizin desteği yetmez. Ülkesini seven, demokrasiyi, parlamenter sistemi, özgürlükleri savunan, tek kişinin diktatörlüğüne karşı duran herkesi bağışta bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

DUYARLI OLAN HERKESİ BEKLİYORUZ

Herkesin, her hangi bir bankaya giderek cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İş Bankası’na kayıtlı TR37 0006 4000 0014 3620 7707 70 IBAN numarasına ya da Ziraat Bankası’na kayıtlı hesabına havale yolu ile bağışta bulunabileceğini duyuran Sarıbay, “Tüm duyarlı vatandaşlarımızdan gönlünden ne kopuyorsa, gücü ne kadarına yetiyorsa bağış yaparak destek olmasını rica ediyoruz. Karşımızda devletin tüm olanaklarını kullanan bir cumhurbaşkanı adayı var. Bu durumdan rahatsız olan herkesin destek vereceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.