Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP tabanı ittifaka tepkili!

SİYASET 14.12.2018 - 00:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2230+ kez okundu.
 

CHP tabanı ittifaka tepkili!

CHP’nin Büyükşehir Belediyesi’nde aday çıkarmayıp İYİ Parti’ye destek vermesine CHP tabanı sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdi.

CHP’nin Büyükşehir Belediyesi’nde aday çıkarmayıp İYİ Parti’ye destek vermesine CHP tabanı sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdi. CHP ile İYİ Parti yerel seçimler için 21 büyükşehir belediyesinde ittifak yapacak. 21 büyükşehirin arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’de bulunuyor. Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi için CHP aday çıkarmayacak ve İYİParti’ye destek verecek. Ancak CHP tabanı bu ittifak kararına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Parti tabanı CHP’nin Kocaeli’de İyi Parti’ye kıyasla daha yüksek oy orana sahip olduğu ve bu sebeple Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için CHP’li bir aday üzerinde ittifak yapılması gerektiğini savundu. RAHMETLİ İYİ’YDİ Konuyla ilgili sosyal medya hesabından çok sayıda partili ittifaka tepki gösterdi. CHP İzmit İlçe Yöneticisi Ali Kuzu yaptı yaptığı paylaşımda, “Selamız verildi başımız sağolsunrağmetliİYİ’ydi” ifadelerine yer verdi. CHP’li Birol Çalım ise yaptığı paylaşımda “Bugünden itibaren CHP’de siyaseti bırakıyorum kimsenin kölesi değiliz” ve “Sn CHP İl Başkanım CHP İlçe Başkanım İl Yöneticilerim ilçe Yöneticilerim Milletvekillerim kış uykusunda mısınız?” dedi. CHP SEÇMENİNE BUNU ANLATAMAZSINIZ ADD Kocaeli Şube Başkanı ve Yenişehir Mahalle Temsilcisi Taylan Bingöl, “Kocaeli’ de; 244 bin oy alan CHP Genel Merkezi’nin Büyükşehiri, 125 bin oyu olan İYİ Parti ‘ ye bırakmasına seyirci kalan İl ve İlçe örgütleri CHP seçmenine bunu anlatamaz diye düşünüyorum. İl ve İlçe örgütlerini bu talihsiz karar karşısında tarihi bir sorumluluk beklemektedir. Örgütler tabanı ile birlikte örgütün ve vicdanının sesini dinleyerek harekete geçmelidir” dedi. CHP’Yİ ELE GEÇİRİLEMEYEN KALE BİLİYORDUK CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ise sosyal medya hesabı üzerinden ElieWiesel’in “ Adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir. Fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olmamalı” sözünü paylaştı. CHP’li İzmit Belediyesi meclis üyesi Ercan Umutlu, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi’ni ele geçirilmemiş bir kale olarak biliyorduk. Yanılmışız” ifadelerini kullandı.     
CHP’nin Büyükşehir Belediyesi’nde aday çıkarmayıp İYİ Parti’ye destek vermesine CHP tabanı sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdi.

CHP’nin Büyükşehir Belediyesi’nde aday çıkarmayıp İYİ Parti’ye destek vermesine CHP tabanı sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdi.

CHP ile İYİ Parti yerel seçimler için 21 büyükşehir belediyesinde ittifak yapacak. 21 büyükşehirin arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’de bulunuyor. Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi için CHP aday çıkarmayacak ve İYİParti’ye destek verecek. Ancak CHP tabanı bu ittifak kararına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Parti tabanı CHP’nin Kocaeli’de İyi Parti’ye kıyasla daha yüksek oy orana sahip olduğu ve bu sebeple Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için CHP’li bir aday üzerinde ittifak yapılması gerektiğini savundu.

RAHMETLİ İYİ’YDİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından çok sayıda partili ittifaka tepki gösterdi. CHP İzmit İlçe Yöneticisi Ali Kuzu yaptı yaptığı paylaşımda, “Selamız verildi başımız sağolsunrağmetliİYİ’ydi” ifadelerine yer verdi. CHP’li Birol Çalım ise yaptığı paylaşımda “Bugünden itibaren CHP’de siyaseti bırakıyorum kimsenin kölesi değiliz” ve “Sn CHP İl Başkanım CHP İlçe Başkanım İl Yöneticilerim ilçe Yöneticilerim Milletvekillerim kış uykusunda mısınız?” dedi.

CHP SEÇMENİNE BUNU ANLATAMAZSINIZ

ADD Kocaeli Şube Başkanı ve Yenişehir Mahalle Temsilcisi Taylan Bingöl, “Kocaeli’ de; 244 bin oy alan CHP Genel Merkezi’nin Büyükşehiri, 125 bin oyu olan İYİ Parti ‘ ye bırakmasına seyirci kalan İl ve İlçe örgütleri CHP seçmenine bunu anlatamaz diye düşünüyorum. İl ve İlçe örgütlerini bu talihsiz karar karşısında tarihi bir sorumluluk beklemektedir. Örgütler tabanı ile birlikte örgütün ve vicdanının sesini dinleyerek harekete geçmelidir” dedi.

CHP’Yİ ELE GEÇİRİLEMEYEN KALE BİLİYORDUK

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ise sosyal medya hesabı üzerinden ElieWiesel’in “ Adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir. Fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olmamalı” sözünü paylaştı. CHP’li İzmit Belediyesi meclis üyesi Ercan Umutlu, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi’ni ele geçirilmemiş bir kale olarak biliyorduk. Yanılmışız” ifadelerini kullandı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.