Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’ye MARSİAD’dan Ziyaret

SİYASET 25.09.2018 - 19:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2607+ kez okundu.
 

CHP’ye MARSİAD’dan Ziyaret

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş’ın çalışmaları hakkında partiye yaptığı ziyarette, MARSİAD’ın projelerini parti olarak değerlendireceklerini söyledi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş’ın çalışmaları hakkında partiye yaptığı ziyarette, MARSİAD’ın projelerini parti olarak değerlendireceklerini söyledi Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği (MARSİAD) Başkanı Bahri Odabaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı parti binasında ziyaret etti. Tarım faaliyetlerine ilişkin hazırladığı projeler hakkında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı bilgilendiren Bahri Odabaş, yapılan çalışmaları hayata geçirmek için partiden destek istediğini belirtti. Hali hazırdaki MARSİAD’ın 3 projesi hakkında bilgi veren Bahri Odabaş, “Söz konusu projelerin hayata geçirilmesi ile Türkiye ekonomisine 200 milyar dolarlık katkımız olacaktır” diye konuştu. GENEL MERKEZ İLE GÖRÜŞME Projeler için Tarım ve Orman Bakanı ile görüşme talep ettiğini ancak geri dönüş alamadığını söyleyen Odabaş, “Bende AKP hariç tüm siyasi partilerimizin il başkanları ile görüşerek projelerimi teslim edeceğim. Bu ziyaretler kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne geldim” dedi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak projeleri teslim alan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Ziyaretinizden ötürü mutluluk duyduk. Sizi en kısa zamanda Tarım Politikalarından ve Tarım Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ile görüştüreceğiz. Çalışmalarınızı parti olarak değerlendireceğiz” diye konuştu.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş’ın çalışmaları hakkında partiye yaptığı ziyarette, MARSİAD’ın projelerini parti olarak değerlendireceklerini söyledi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş’ın çalışmaları hakkında partiye yaptığı ziyarette, MARSİAD’ın projelerini parti olarak değerlendireceklerini söyledi

Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği (MARSİAD) Başkanı Bahri Odabaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı parti binasında ziyaret etti. Tarım faaliyetlerine ilişkin hazırladığı projeler hakkında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı bilgilendiren Bahri Odabaş, yapılan çalışmaları hayata geçirmek için partiden destek istediğini belirtti. Hali hazırdaki MARSİAD’ın 3 projesi hakkında bilgi veren Bahri Odabaş, “Söz konusu projelerin hayata geçirilmesi ile Türkiye ekonomisine 200 milyar dolarlık katkımız olacaktır” diye konuştu.

GENEL MERKEZ İLE GÖRÜŞME

Projeler için Tarım ve Orman Bakanı ile görüşme talep ettiğini ancak geri dönüş alamadığını söyleyen Odabaş, “Bende AKP hariç tüm siyasi partilerimizin il başkanları ile görüşerek projelerimi teslim edeceğim. Bu ziyaretler kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne geldim” dedi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak projeleri teslim alan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Ziyaretinizden ötürü mutluluk duyduk. Sizi en kısa zamanda Tarım Politikalarından ve Tarım Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ile görüştüreceğiz. Çalışmalarınızı parti olarak değerlendireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.