Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çinliler Körfez’de Cirit Atıyor...

GÜNDEM 27.03.2020 - 22:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2282+ kez okundu.
 

Çinliler Körfez’de Cirit Atıyor...

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini göstermeye devam eden Koronavirüse karşı Türkiye’de tedbir olarak önlemi alırken Körfez Yarımca’da bulunan DP World limanında Çinliler sokaklarda cirit atıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini göstermeye devam eden Koronavirüse karşı Türkiye’de tedbir olarak önlemi alırken  Körfez Yarımca’da bulunan DP World limanında Çinliler sokaklarda cirit atıyor. Liman vardiya amiri,Çinlilerden vinç ve liman işleri için geldiklerini Mimar Sinan Mahallesi’nde ev tuttuklarını,uzun süre burada kalacaklarını ve sağlık kontrolleri yapıldığını dile getirdi. Kendilerinde bir araç tahsis edilen Çinli gemiciler toplu olarak maskesiz çarşıda rahat bir şekilde dolaşıyorlar. Özel                                                      servis araçlarıyla dışarı çıkıp kaldıkları ikamet yerlerine gidiyorlar
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini göstermeye devam eden Koronavirüse karşı Türkiye’de tedbir olarak önlemi alırken Körfez Yarımca’da bulunan DP World limanında Çinliler sokaklarda cirit atıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini göstermeye devam eden Koronavirüse karşı Türkiye’de tedbir olarak önlemi alırken  Körfez Yarımca’da bulunan DP World limanında Çinliler sokaklarda cirit atıyor.

Liman vardiya amiri,Çinlilerden vinç ve liman işleri için geldiklerini Mimar Sinan Mahallesi’nde ev tuttuklarını,uzun süre burada kalacaklarını ve sağlık kontrolleri yapıldığını dile getirdi.

Kendilerinde bir araç tahsis edilen Çinli gemiciler toplu olarak maskesiz çarşıda rahat bir şekilde dolaşıyorlar.

Özel                                                      servis araçlarıyla dışarı çıkıp kaldıkları ikamet yerlerine gidiyorlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.