Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Cipe çarpan araç 10 metreden tünele uçtu 3 yaralı

Trafik Kazası 23.03.2019 - 23:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2025+ kez okundu.
 

Cipe çarpan araç 10 metreden tünele uçtu 3 yaralı

Derince’de hafif ticari araç tünel üzerinde hatalı manevra yaptığı öne sürülen bir cipe çarptıktan sonra yaklaşık 10 metre yükseklikten D-100 karayoluna uçtu. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre D-100 karayolu Derince tünel üzerinden Ankaraistikametine seyir halinde olan Suriye uyruklu Mohammad Alsırrı (28) idaresindeki 41 BA 546 plakalı hafif ticari araç, Hürriyet Caddesi üzerinde hatalı manevra yaptığı öne sürülen Ümit Esgin idaresindeki 41 B 3269 plakalı cipe çarptı. Kontrolden çıkarak refüje çarpan hafif ticari araç, hızını alamayarak demir korkulukları devirdikten sonra yaklaşık 10 metre yükseklikten D-100 karayolunun Ankara istikametine uçtu. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Mohammad Alsırrı ile yanındaki Enes Canlı ambulansa alınırken araçta sıkışan Rüştiye Atılır (20) ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkartıldı. Tedavi altına alındılar Yaralılardan sürücü Alsırrı ile Enes Canlı ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine, diğer yaralı Rüştiye Atılır ise ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken kazaya neden olduğu öne sürülen ve şans eseri yara almayan diğer araç sürücüsü Ümit Esgin ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun Ankara yönünde ve tünel üzerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan araçlar olay yerine gelen çekicilerle otoparka götürülürken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Derince’de hafif ticari araç tünel üzerinde hatalı manevra yaptığı öne sürülen bir cipe çarptıktan sonra yaklaşık 10 metre yükseklikten D-100 karayoluna uçtu. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre D-100 karayolu Derince tünel üzerinden Ankaraistikametine seyir halinde olan Suriye uyruklu Mohammad Alsırrı (28) idaresindeki 41 BA 546 plakalı hafif ticari araç, Hürriyet Caddesi üzerinde hatalı manevra yaptığı öne sürülen Ümit Esgin idaresindeki 41 B 3269 plakalı cipe çarptı. Kontrolden çıkarak refüje çarpan hafif ticari araç, hızını alamayarak demir korkulukları devirdikten sonra yaklaşık 10 metre yükseklikten D-100 karayolunun Ankara istikametine uçtu. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Mohammad Alsırrı ile yanındaki Enes Canlı ambulansa alınırken araçta sıkışan Rüştiye Atılır (20) ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkartıldı.

Tedavi altına alındılar

Yaralılardan sürücü Alsırrı ile Enes Canlı ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine, diğer yaralı Rüştiye Atılır ise ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken kazaya neden olduğu öne sürülen ve şans eseri yara almayan diğer araç sürücüsü Ümit Esgin ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun Ankara yönünde ve tünel üzerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan araçlar olay yerine gelen çekicilerle otoparka götürülürken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.