Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çocuğuna kıyafet alamadı canına kıydı

YAŞAM 21.09.2018 - 18:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2747+ kez okundu.
 

Çocuğuna kıyafet alamadı canına kıydı

Körfez Yukarı Hereke Mahallesi kalıcı konutlarda işsiz olan bir baba okula başlayan çocuğuna kıyafet alamayınca intihar etti.

Alınan bilgiye ve iddialara göre 45 yaşındaki İsmail Devrim adlı vatandaş aşağı Hereke'deki bir liseye giden oğlunu, okul kıyafeti için okulda derse alınmak istenmediğini öğrendi. Oğlunun anlattıklarıyla akşam evde bunalıma giren iki çocuk babası İsmail Devrim sabaha karşı 06:00 sıralarında evinin banyosuna girdi ve kendini iple astı. İsmail Devrim'in banyodan çıkmadığını farkeden aile fertleri kapıyı zorlayıp içeri girdiklerinde babanın cansız bedeniyle karşılaştılar. Olayla ilgili soruşturma devam ederken İsmail Devrim'in çalıştığı işyerinde iş kazası geçirdiği için işsiz kaldığı ve maddi sıkıntı içinde olduğu öğrenildi.
Körfez Yukarı Hereke Mahallesi kalıcı konutlarda işsiz olan bir baba okula başlayan çocuğuna kıyafet alamayınca intihar etti.

Alınan bilgiye ve iddialara göre 45 yaşındaki İsmail Devrim adlı vatandaş aşağı Hereke'deki bir liseye giden oğlunu, okul kıyafeti için okulda derse alınmak istenmediğini öğrendi.
Oğlunun anlattıklarıyla akşam evde bunalıma giren iki çocuk babası İsmail Devrim sabaha karşı 06:00 sıralarında evinin banyosuna girdi ve kendini iple astı.
İsmail Devrim'in banyodan çıkmadığını farkeden aile fertleri kapıyı zorlayıp içeri girdiklerinde babanın cansız bedeniyle karşılaştılar. Olayla ilgili soruşturma devam ederken İsmail Devrim'in çalıştığı işyerinde iş kazası geçirdiği için işsiz kaldığı ve maddi sıkıntı içinde olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.