Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz

GÜNDEM 18.07.2020 - 23:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2293+ kez okundu.
 

Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz

Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerle Cımbızlar Camii Kuran Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencileri konuk ederek, ödüllendiren Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz” dedi

Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerle Cımbızlar Camii Kuran Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencileri konuk ederek, ödüllendiren Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz” dedi  Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması Derince’ye kazandırdığı Gençlik Merkezleri ve diğer projelerle önceliğinin daima çocuklar ve gençler olduğunu belirten Başkan Aygün, başarıyı da ödülsüz bırakmıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu bağlamda iki ayrı öğrenci grubunu belediyede misafir ederek başarılarından dolayı kutladı. Yurt çapında gerçekleşen Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması'nda mücadele eden Derinceli 250 isim arasında ilk üçe girenleri konuk eden Başkan Aygün, öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Yarışmalar sonunda Derince ilçe birincisi olan Efkan Batın Artun (Alparslan O.O.), ikinci Meryem Hendekçi (Mevlana İ.H.O.O.) ve üçüncü Bengisu Ceylanlı'ya (Mevlana O.O.) ödüllerini veren Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuzdur. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  Hafızlık Dinimizde Çok Önemli Bir Mertebe Başkan Aygün’ün ikinci konukları ise Cımbızlar Camii Kuran Kursu Yöneticisi Selahattin Uçar, Kuran Kursu öğreticileri Halit Soy, Ali Kemal Yaşa, Mehmet Eke, Zakir Terzi ve Nizamettin Okutan ile birlikte hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler Hamza Kan, Münir Aldabis, Kadircan Kahrıman, Hamza T. Kılıç, H. İbrahim Öztürk, Ahmet E.Şahin, Gürkan Özkan, Volkan Gül, Yunus E. İlhan, Yakup Cömert, Bekir Şahintürk, Muhammed Kabalan, Abdülfettah Zalu, Furkan D. Yaşar, İsmail Sevindi, Abdul Kadir Yaşa, Yavuz Selim Keskin ve Ebu Bekir Çaçan oldu. 80 öğrencinin hafızlık eğitimine devam ettiği Kuran Kursu’ndaki faaliyetlerle ilgili bilgi alan Başkan Aygün, öğrencilere ödüllerini vererek “Hafızlık dinimizde çok önemli bir mertebe. Bu vesileyle kıymetli öğrencilerimizi, onları yetiştiren hocalarımızı ve ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerle Cımbızlar Camii Kuran Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencileri konuk ederek, ödüllendiren Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz” dedi

Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerle Cımbızlar Camii Kuran Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencileri konuk ederek, ödüllendiren Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz” dedi

 Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması

Derince’ye kazandırdığı Gençlik Merkezleri ve diğer projelerle önceliğinin daima çocuklar ve gençler olduğunu belirten Başkan Aygün, başarıyı da ödülsüz bırakmıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu bağlamda iki ayrı öğrenci grubunu belediyede misafir ederek başarılarından dolayı kutladı. Yurt çapında gerçekleşen Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması'nda mücadele eden Derinceli 250 isim arasında ilk üçe girenleri konuk eden Başkan Aygün, öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Yarışmalar sonunda Derince ilçe birincisi olan Efkan Batın Artun (Alparslan O.O.), ikinci Meryem Hendekçi (Mevlana İ.H.O.O.) ve üçüncü Bengisu Ceylanlı'ya (Mevlana O.O.) ödüllerini veren Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuzdur. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 Hafızlık Dinimizde Çok Önemli Bir Mertebe

Başkan Aygün’ün ikinci konukları ise Cımbızlar Camii Kuran Kursu Yöneticisi Selahattin Uçar, Kuran Kursu öğreticileri Halit Soy, Ali Kemal Yaşa, Mehmet Eke, Zakir Terzi ve Nizamettin Okutan ile birlikte hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler Hamza Kan, Münir Aldabis, Kadircan Kahrıman, Hamza T. Kılıç, H. İbrahim Öztürk, Ahmet E.Şahin, Gürkan Özkan, Volkan Gül, Yunus E. İlhan, Yakup Cömert, Bekir Şahintürk, Muhammed Kabalan, Abdülfettah Zalu, Furkan D. Yaşar, İsmail Sevindi, Abdul Kadir Yaşa, Yavuz Selim Keskin ve Ebu Bekir Çaçan oldu. 80 öğrencinin hafızlık eğitimine devam ettiği Kuran Kursu’ndaki faaliyetlerle ilgili bilgi alan Başkan Aygün, öğrencilere ödüllerini vererek “Hafızlık dinimizde çok önemli bir mertebe. Bu vesileyle kıymetli öğrencilerimizi, onları yetiştiren hocalarımızı ve ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.