Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Coffega Coffee’ye görkemli açılış

EKONOMİ 10.07.2020 - 16:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2888+ kez okundu.
 

Coffega Coffee’ye görkemli açılış

Körfez’de geniş kesim tarafından tanınan iş adamı Ufuk Eyüp Mansuroğlu’nun sahibi olduğu Coffega Coffee Yavuz Sultan Mahallesi Mevlana Caddesi Körfez Kent’te görkemli açılışla hizmete girdi.

Körfez’de geniş kesim tarafından tanınan iş adamı Ufuk Eyüp Mansuroğlu’nun sahibi olduğu Coffega Coffee Yavuz Sultan Mahallesi Mevlana Caddesi Körfez Kent’te görkemli açılışla hizmete girdi. Açılışa Yoğun İlgi Körfez Yavuz Sultan Mahallesi Mevlana Caddesi Körfez Kent’te yapılan açılışa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Körfez Belediyesi Meclis üyesi Ayşe Hacet Aşır,STK'lardan sorumlu İYİ Parti İl Başkan yardımcısı Güner Çiçekli, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve Yönetimi ,Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk,  Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği ( KÖGYAR DER) Başkanı Erhan Bilgiç, Kocaeli Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan,Kars Akbaba Çerme Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Harun Bozkurt ve yönetimi, METSAN yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Memet Bozkurt,Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Aslı Ertik,Kars Ardahan Iğdır Vakfı eski Başkanı Mehmet Irak, davetliler ile çok sayıda katılım sağlandı. Bölge de tek Açılış ve selamlama konuşması yapan iş yeri sahibi Ufuk Eyüp Mansuroğlu, “Körfez  ilçemiz gelişen ve büyüyen bir nezih bir yer. Her gün büyüyen ve gelişen Körfez Kent’ te böyle bir mekanın eksik olduğunu düşündük.  Böyle güzel ve nezih bir tesisi Körfez ilçemize kazandırdığımı için mutluyuz. Bu iş yerimizde yaklaşık 20 kişiye de istihdam alanı yarattık buda ayrıca bir mutluluk ve haz verici.Pendami süreci içinde kesinlikle kurallara uyarak sağlığa büyük önem vereceğiz.  Kısacası burada Körfezlilerimizin rahatça dinlenebileceği alan. Bu açılışta bizleri yalnız bırakmayan başta Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve katılımcılara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Tebrik ediyorum Mansuroğlu2nun ardından söz alan Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ise, “ Gelişen ve Büyüyen ilçemizin güzide yerlerinden olan Körfez Kente böyle lüks güzel bir mekanı kazandıran esnaf Ufuk kardeşimizi tebrik ediyor, helal bol kazançlar diliyorum”dedi. Girişimci ve yatırımcıların her zaman yanındayız Öztürk’ün konuşmasının ardından söz alan Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt ise yaptığı konuşmada ; Körfez ilçemizde açılan her yeni iş kolları bizleri sevindiriyor. Yaklaşık 4 aydır pandamı süresince esnaflarımız zor günler geçirdi. Bu süreçte böyle güzel mekanları  ilçemize kazandıran iş yeri sahibi Ufuk Eyüp Mansuroğlu’nu kutluyorum. Kendisini iyi tanırım. Mansuroğlu  her zaman girişimci ve yatırımcı olduğunu biliyorum. Ayrıca istihdam yarattığı için huzurlarınızda teşekkür ederim.  Yalnız burada üç şeye dikkat etmelerini istiyorum. Maske, sosyal mesafe, temizlik, bu olduğu takdirde sağlığımıza daha dikkat etmiş oluruz. İlçemize bu iş yeri hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu
Körfez’de geniş kesim tarafından tanınan iş adamı Ufuk Eyüp Mansuroğlu’nun sahibi olduğu Coffega Coffee Yavuz Sultan Mahallesi Mevlana Caddesi Körfez Kent’te görkemli açılışla hizmete girdi.

Körfez’de geniş kesim tarafından tanınan iş adamı Ufuk Eyüp Mansuroğlu’nun sahibi olduğu Coffega Coffee Yavuz Sultan Mahallesi Mevlana Caddesi Körfez Kent’te görkemli açılışla hizmete girdi.

Açılışa Yoğun İlgi

Körfez Yavuz Sultan Mahallesi Mevlana Caddesi Körfez Kent’te yapılan açılışa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Körfez Belediyesi Meclis üyesi Ayşe Hacet Aşır,STK'lardan sorumlu İYİ Parti İl Başkan yardımcısı Güner Çiçekli, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve Yönetimi ,Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk,  Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği ( KÖGYAR DER) Başkanı Erhan Bilgiç, Kocaeli Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan,Kars Akbaba Çerme Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Harun Bozkurt ve yönetimi, METSAN yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Memet Bozkurt,Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Aslı Ertik,Kars Ardahan Iğdır Vakfı eski Başkanı Mehmet Irak, davetliler ile çok sayıda katılım sağlandı.

Bölge de tek

Açılış ve selamlama konuşması yapan iş yeri sahibi Ufuk Eyüp Mansuroğlu, “Körfez  ilçemiz gelişen ve büyüyen bir nezih bir yer. Her gün büyüyen ve gelişen Körfez Kent’ te böyle bir mekanın eksik olduğunu düşündük.  Böyle güzel ve nezih bir tesisi Körfez ilçemize kazandırdığımı için mutluyuz. Bu iş yerimizde yaklaşık 20 kişiye de istihdam alanı yarattık buda ayrıca bir mutluluk ve haz verici.Pendami süreci içinde kesinlikle kurallara uyarak sağlığa büyük önem vereceğiz.  Kısacası burada Körfezlilerimizin rahatça dinlenebileceği alan. Bu açılışta bizleri yalnız bırakmayan başta Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve katılımcılara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Tebrik ediyorum

Mansuroğlu2nun ardından söz alan Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ise, “ Gelişen ve Büyüyen ilçemizin güzide yerlerinden olan Körfez Kente böyle lüks güzel bir mekanı kazandıran esnaf Ufuk kardeşimizi tebrik ediyor, helal bol kazançlar diliyorum”dedi.

Girişimci ve yatırımcıların her zaman yanındayız

Öztürk’ün konuşmasının ardından söz alan Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt ise yaptığı konuşmada ; Körfez ilçemizde açılan her yeni iş kolları bizleri sevindiriyor. Yaklaşık 4 aydır pandamı süresince esnaflarımız zor günler geçirdi. Bu süreçte böyle güzel mekanları  ilçemize kazandıran iş yeri sahibi Ufuk Eyüp Mansuroğlu’nu kutluyorum. Kendisini iyi tanırım. Mansuroğlu  her zaman girişimci ve yatırımcı olduğunu biliyorum. Ayrıca istihdam yarattığı için huzurlarınızda teşekkür ederim.  Yalnız burada üç şeye dikkat etmelerini istiyorum. Maske, sosyal mesafe, temizlik, bu olduğu takdirde sağlığımıza daha dikkat etmiş oluruz. İlçemize bu iş yeri hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.