Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

‘Çöpe Değil, Ekmek Kutusuna’

Körfez Belediyesi 28.06.2019 - 00:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2785+ kez okundu.
 

‘Çöpe Değil, Ekmek Kutusuna’

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Bayat Ekmek Toplama Kutuları’ ile hem israfın önüne geçmeyi planlıyor hem de toplanan ekmekleri sokak hayvanlarına yemek olarak ulaştırıyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ‘Sıfır Atık Projesi’ni’ geliştirmek ve yaygınlaştırmak için çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Yerinde ayrıştırmanın önemli olduğu proje kapsamında, tüketilmeyen ekmeklerin de direk çöpe atılmasını engellemek adına “Bayat Ekmek Toplama Kutuları” oluşturuldu. İlçenin belirli noktalarına koyulan ve sayısının her geçen gün artacağı belirtilen kutular sayesinde konteyner kenarına bırakılan ekmekler tek bir yerde toplanacak, görüntü kirliliği de önlenmiş olacak. “SADECE EKMEK ATIN” İlk etapta site ve toplu konut alanlarına yerleştirilen kutulardaki ekmekler hem sokak hayvanları için hem de hayvan yetiştiricileri için yem olarak kullanılacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Şu an için 5 adet kutu yerleştirildi. Bu sayıyı arttırıyoruz. Gerçekten halkımız duyarlı davranıyor. Sadece ricamız, bu kutulara sadece ekmek atmaları” ifadelerini kullandı.
Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Bayat Ekmek Toplama Kutuları’ ile hem israfın önüne geçmeyi planlıyor hem de toplanan ekmekleri sokak hayvanlarına yemek olarak ulaştırıyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ‘Sıfır Atık Projesi’ni’ geliştirmek ve yaygınlaştırmak için çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Yerinde ayrıştırmanın önemli olduğu proje kapsamında, tüketilmeyen ekmeklerin de direk çöpe atılmasını engellemek adına “Bayat Ekmek Toplama Kutuları” oluşturuldu. İlçenin belirli noktalarına koyulan ve sayısının her geçen gün artacağı belirtilen kutular sayesinde konteyner kenarına bırakılan ekmekler tek bir yerde toplanacak, görüntü kirliliği de önlenmiş olacak.

“SADECE EKMEK ATIN”

İlk etapta site ve toplu konut alanlarına yerleştirilen kutulardaki ekmekler hem sokak hayvanları için hem de hayvan yetiştiricileri için yem olarak kullanılacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Şu an için 5 adet kutu yerleştirildi. Bu sayıyı arttırıyoruz. Gerçekten halkımız duyarlı davranıyor. Sadece ricamız, bu kutulara sadece ekmek atmaları” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.