Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Cumhur İttifakı Kandıra'da tek yürek

SİYASET 14.02.2019 - 14:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1553+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı Kandıra'da tek yürek

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, MHP Kandıra İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Meclis Üyesi Aday Tanıtım ve İstişare Toplantısı’na katıldı

Cumhur İttifakı’nın seçim çalışmalarını büyük bir uyum içerisinde sürdürdüğü Kandıra’da Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyesi aday tanıtım ve istişare toplantısı düzenledi. Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve teşkilat yöneticileri de katıldı. MHP Kandıra İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, MHP Kandıra Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir ve MHP teşkilatları yoğun ilgi gösterdi. HEDEFİMİZ REKOR OYA ULAŞMAK Aday tanıtımlarının gerçekleştiği İstişare Toplantısı’nda konuşan Cumhur İttifakı ve AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kandıra’da bu dönem rekor oy hedeflediklerini belirten Turan,  “Cumhur İttifakı olarak hedefimiz Kandıra’da şimdiye kadar alınan en yüksek oyun üzerine çıkmak. Bunun için AK Parti ve MHP’li arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bizler Kandıra’dan Kocaeli’nden vereceğimiz destekle birlikte Cumhurbaşkanımızın dünyadaki mücadelesine bir nebze de olsa katkı sağlamak istiyoruz. Biz Türkiye olarak dünyada mazlumlara en çok yardım yapan ilk beş ülke arasındayız. 31 Mart’ta alacağımız oylarla gönül coğrafyasında bize dua eden insanların da yüzünü güldüreceğiz. Cumhur İttifakı, gelecek nesillerimize bırakacağımız mirasımızdır.” dedi. TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ADNAN TURAN’IN YANINDA Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü de yaptığı konuşmada, Kandıra teşkilatları olarak Adnan Turan’ın yanında olduklarının mesajını verdi. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin önemine değinen Ünlü, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde kurulan Cumhur İttifakı, devletimizin ve milletimizin bekası için var. Biz Büyükşehir’de ve diğer ilçelerimizde olduğu gibi Kandıra’da da Cumhur İttifakı’nın zafere ulaşması için tüm gücümüzle çalışarak, Adnan Turan’ı destekleyeceğiz. Ülkücü hareket, Türk milliyetçileri Adnan Turan’ın yanındadır.  Adnan Başkan rekor oy dedi,  inşallah Kandıra’da yüzde 63’ün de üzerine çıkacağız. Kandıra’nın çocuğu olan Adnan Turan, teşkilat tecrübesi ile bu görevi layıkıyla yapacak bir isimdir.” dedi. MHP’nin söz konusu devletin bekası olunca her şeyi bir kenara bıraktığını belirten Ünlü, Cumhur İttifakı’nın başarısı için teşkilatlarının 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışacağını sözlerine ekledi.
AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, MHP Kandıra İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Meclis Üyesi Aday Tanıtım ve İstişare Toplantısı’na katıldı

Cumhur İttifakı’nın seçim çalışmalarını büyük bir uyum içerisinde sürdürdüğü Kandıra’da Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyesi aday tanıtım ve istişare toplantısı düzenledi. Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve teşkilat yöneticileri de katıldı. MHP Kandıra İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, MHP Kandıra Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir ve MHP teşkilatları yoğun ilgi gösterdi.

HEDEFİMİZ REKOR OYA ULAŞMAK

Aday tanıtımlarının gerçekleştiği İstişare Toplantısı’nda konuşan Cumhur İttifakı ve AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kandıra’da bu dönem rekor oy hedeflediklerini belirten Turan,  “Cumhur İttifakı olarak hedefimiz Kandıra’da şimdiye kadar alınan en yüksek oyun üzerine çıkmak. Bunun için AK Parti ve MHP’li arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bizler Kandıra’dan Kocaeli’nden vereceğimiz destekle birlikte Cumhurbaşkanımızın dünyadaki mücadelesine bir nebze de olsa katkı sağlamak istiyoruz. Biz Türkiye olarak dünyada mazlumlara en çok yardım yapan ilk beş ülke arasındayız. 31 Mart’ta alacağımız oylarla gönül coğrafyasında bize dua eden insanların da yüzünü güldüreceğiz. Cumhur İttifakı, gelecek nesillerimize bırakacağımız mirasımızdır.” dedi.

TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ADNAN TURAN’IN YANINDA

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü de yaptığı konuşmada, Kandıra teşkilatları olarak Adnan Turan’ın yanında olduklarının mesajını verdi. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin önemine değinen Ünlü, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde kurulan Cumhur İttifakı, devletimizin ve milletimizin bekası için var. Biz Büyükşehir’de ve diğer ilçelerimizde olduğu gibi Kandıra’da da Cumhur İttifakı’nın zafere ulaşması için tüm gücümüzle çalışarak, Adnan Turan’ı destekleyeceğiz. Ülkücü hareket, Türk milliyetçileri Adnan Turan’ın yanındadır.  Adnan Başkan rekor oy dedi,  inşallah Kandıra’da yüzde 63’ün de üzerine çıkacağız. Kandıra’nın çocuğu olan Adnan Turan, teşkilat tecrübesi ile bu görevi layıkıyla yapacak bir isimdir.” dedi. MHP’nin söz konusu devletin bekası olunca her şeyi bir kenara bıraktığını belirten Ünlü, Cumhur İttifakı’nın başarısı için teşkilatlarının 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.