Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaylarla yemek yiyecek

SİYASET 12.01.2019 - 15:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2558+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaylarla yemek yiyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kocaeli'ye gelerek, herkesin merakla beklediği adayların isimlerini açıklayacak. Erdoğan, tanıtım programının ardından belediye başkan adaylarıyla yemek yiyecek.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit Yahya Kaptan’daki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda partisin 12 ilçe belediye başkan adayını açıklayacak. Saat 14.00’te başlayacak toplantının miting havasında gerçekleşmesi bekleniyor. Erdoğan yaklaşık 5 bin kişinin katılması beklenen programın ardından ise belediye başkan adayları ile Antikkapı Restoran’da yemek yiyecek. Basına kapalı olarak gerçekleştirilecek olan Belediye Başkan Adayları Koordinasyon Toplantısı’nda Erdoğan’ın adaylarla ne konuşacağı merak ediliyor. CADDELERE BAYRAK ASILMAYACAK AKP Gençlik Kolları, her büyük organizasyonda olduğu gibi aday tanıtım toplantısında da sürprizler yapmaya hazırlanıyor. Salonun içi gelin gibi süslenecek, salonun dışında ise süslemeler daha sade olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimlerinde görsel kirlilik konusunda verdiği talimat doğrultusunda Cumhurbaşkanı’nın salonu geliş-gidiş için kullanacağı güzergah ile caddeler bayraklarla süslenmeyecek. Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP’nin İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının başkanları da aday tanıtım toplantısına davet edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kocaeli'ye gelerek, herkesin merakla beklediği adayların isimlerini açıklayacak. Erdoğan, tanıtım programının ardından belediye başkan adaylarıyla yemek yiyecek.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit Yahya Kaptan’daki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda partisin 12 ilçe belediye başkan adayını açıklayacak. Saat 14.00’te başlayacak toplantının miting havasında gerçekleşmesi bekleniyor. Erdoğan yaklaşık 5 bin kişinin katılması beklenen programın ardından ise belediye başkan adayları ile Antikkapı Restoran’da yemek yiyecek. Basına kapalı olarak gerçekleştirilecek olan Belediye Başkan Adayları Koordinasyon Toplantısı’nda Erdoğan’ın adaylarla ne konuşacağı merak ediliyor.

CADDELERE BAYRAK ASILMAYACAK

AKP Gençlik Kolları, her büyük organizasyonda olduğu gibi aday tanıtım toplantısında da sürprizler yapmaya hazırlanıyor. Salonun içi gelin gibi süslenecek, salonun dışında ise süslemeler daha sade olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimlerinde görsel kirlilik konusunda verdiği talimat doğrultusunda Cumhurbaşkanı’nın salonu geliş-gidiş için kullanacağı güzergah ile caddeler bayraklarla süslenmeyecek. Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP’nin İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının başkanları da aday tanıtım toplantısına davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.