Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dağdeviren;CHP çatısı altında ittifaka davet ediyoruz

SİYASET 06.01.2019 - 21:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2185+ kez okundu.
 

Dağdeviren;CHP çatısı altında ittifaka davet ediyoruz

Yaklaşık 7 gündür oturma eyleminin yapıldığı CHP Körfez İlçe Örgütü'nde Bozkurt Uslu isminin açıklanmasıyla birlikte adeta bayram havası hakim

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İYİ Parti ile yaptığı ittifak çerçevesinde Körfez'in İYİ Parti'ye bırakılacağı bilgisine ulaşan CHP Körfez İlçe Örgütü, gençlerle örgüt binasında 7 gündür oturma eylemi yapmışlardı. 'Direne direne kazanacağız' sloganı ile başlatılan oturma eylemi sonunda amacına ulaştı. İYİ Parti ile yapılan ittifak, burada gerçekleştirilemezken CHP kendi adayını açıkladı. CHP Körfez Belediye Başkan adayı olarak Bozkurt Uslu ismi resmen açıklandı. Bu açıklama 7 gündür gece-gündüz oturma eylemi yapan örgüt mensuplarını bir hayli sevindirdi. Örgütte adeta bayram havası hakim olurken partinin her kademesinde bulunanlar; Bozkurt Uslu etrafında bir araya geldiler. Parti binasında ortak bir basın açıklaması yapıldı. CHP çatısı altında ittifaka davet ediyoruz Basın açıklamasında konuşan İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, çok mutlu olduklarını dile getirdi. Dağdeviren, ''Biz kesinlikle ittifaka karşı değiliz. Ancak oldu-bitti ittifaklarını da kabul etmemiz mümkün değildir. Biz, şimdi herkesi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ittifaka davet ediyoruz.  Biz, umutluyduk. Biz teslim olmadık. Körfez için hayallerimiz vardı; umutlarımız vardı. Şimdi adayımız belli oldu. Eskisinden çok daha büyük bir sorumluluk altına girdik. Hep birlikte, gece-gündüz demeden, var gücümüzle örgütümüzün her kademesinde ki insanla; el ele omuz omuza vererek Körfez Belediyesi'ne CHP'nin bayrağını dikeceğiz" dedi. Körfez Belediye Başkan Adayı Bozkurt Uslu'yu da ilk tebrik eden aday adayı Serap Baykurt oldu. Ardından Uslu tebrikleri kabul ederek kazananın Körfez ve Körfezlilerin olduğunu dile getirdi.  
Yaklaşık 7 gündür oturma eyleminin yapıldığı CHP Körfez İlçe Örgütü'nde Bozkurt Uslu isminin açıklanmasıyla birlikte adeta bayram havası hakim

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İYİ Parti ile yaptığı ittifak çerçevesinde Körfez'in İYİ Parti'ye bırakılacağı bilgisine ulaşan CHP Körfez İlçe Örgütü, gençlerle örgüt binasında 7 gündür oturma eylemi yapmışlardı. 'Direne direne kazanacağız' sloganı ile başlatılan oturma eylemi sonunda amacına ulaştı. İYİ Parti ile yapılan ittifak, burada gerçekleştirilemezken CHP kendi adayını açıkladı. CHP Körfez Belediye Başkan adayı olarak Bozkurt Uslu ismi resmen açıklandı. Bu açıklama 7 gündür gece-gündüz oturma eylemi yapan örgüt mensuplarını bir hayli sevindirdi. Örgütte adeta bayram havası hakim olurken partinin her kademesinde bulunanlar; Bozkurt Uslu etrafında bir araya geldiler. Parti binasında ortak bir basın açıklaması yapıldı.

CHP çatısı altında ittifaka davet ediyoruz
Basın açıklamasında konuşan İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, çok mutlu olduklarını dile getirdi. Dağdeviren, ''Biz kesinlikle ittifaka karşı değiliz. Ancak oldu-bitti ittifaklarını da kabul etmemiz mümkün değildir. Biz, şimdi herkesi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ittifaka davet ediyoruz.  Biz, umutluyduk. Biz teslim olmadık. Körfez için hayallerimiz vardı; umutlarımız vardı. Şimdi adayımız belli oldu. Eskisinden çok daha büyük bir sorumluluk altına girdik. Hep birlikte, gece-gündüz demeden, var gücümüzle örgütümüzün her kademesinde ki insanla; el ele omuz omuza vererek Körfez Belediyesi'ne CHP'nin bayrağını dikeceğiz" dedi. Körfez Belediye Başkan Adayı Bozkurt Uslu'yu da ilk tebrik eden aday adayı Serap Baykurt oldu. Ardından Uslu tebrikleri kabul ederek kazananın Körfez ve Körfezlilerin olduğunu dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.