Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Darıca Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Sekreterler Günü Unutulmadı

SAĞLIK 30.11.2018 - 13:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2182+ kez okundu.
 

Darıca Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Sekreterler Günü Unutulmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışan personellerinin iş motivasyonunu en yüksekte tutmaya devam ediyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışan personellerinin iş motivasyonunu en yüksekte tutmaya devam ediyor. “29 Kasım Dünya Tıbbi sekreterler günü ve haftası” dolayısıyla İdari ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından bir kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programa İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail KURU, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla BÜYÜK, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları Semra AKÇA YILMAZ, İclal GÜNEŞ, Reyhaniye ÇELİK, Yetkili sendika olan SAĞLIK-SEN temsilcileri ve hastanede görevli tıbbi sekreterler katılım sağladılar. Bu anlamı günde Tıbbi Sekreterliğinin önemine dikkat çeken İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail KURU “Bu gün siz değerli çalışanlarımıza ait özel bir gün gününüz kutlu olsun. Başarılarınızın sürekli olması ve tüm isteklerinizin gerçekleşmesini temenni ediyoruz. Sağlık hizmeti sunumunda göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. Tıbbi Sekreterler Günü kutlaması kesilen pastanın ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.  
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışan personellerinin iş motivasyonunu en yüksekte tutmaya devam ediyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışan personellerinin iş motivasyonunu en yüksekte tutmaya devam ediyor.

“29 Kasım Dünya Tıbbi sekreterler günü ve haftası” dolayısıyla İdari ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından bir kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programa İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail KURU, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla BÜYÜK, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları Semra AKÇA YILMAZ, İclal GÜNEŞ, Reyhaniye ÇELİK, Yetkili sendika olan SAĞLIK-SEN temsilcileri ve hastanede görevli tıbbi sekreterler katılım sağladılar. Bu anlamı günde Tıbbi Sekreterliğinin önemine dikkat çeken İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail KURU “Bu gün siz değerli çalışanlarımıza ait özel bir gün gününüz kutlu olsun. Başarılarınızın sürekli olması ve tüm isteklerinizin gerçekleşmesini temenni ediyoruz. Sağlık hizmeti sunumunda göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Tıbbi Sekreterler Günü kutlaması kesilen pastanın ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.