Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Darıca Farabi Gebe Okulu Mezunlarını Vermeye Devam Ediyor

SAĞLIK 16.10.2018 - 00:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2245+ kez okundu.
 

Darıca Farabi Gebe Okulu Mezunlarını Vermeye Devam Ediyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 18. düzenlenen gebe okulunda 214 anne adayı mezun oldu.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 18. düzenlenen gebe okulunda 214 anne adayı mezun oldu. Mezun olan anne adaylarına; doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemle ilgili bilgi sahibi olmaları, normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve bilinçli doğum yapmaları konularında bilgi ve beceri kazanmaları hususlarında eğitimler verildi. Ayrıca güvenli bağlanma, anne sütü emzirme teknikleri, lohusa bakımı, yenidoğan bakımı konularında da bilinçlendirme yapıldı. Anne adayları, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 18. düzenlenen gebe okulunda 214 anne adayı mezun oldu.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 18. düzenlenen gebe okulunda 214 anne adayı mezun oldu. Mezun olan anne adaylarına; doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemle ilgili bilgi sahibi olmaları, normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve bilinçli doğum yapmaları konularında bilgi ve beceri kazanmaları hususlarında eğitimler verildi. Ayrıca güvenli bağlanma, anne sütü emzirme teknikleri, lohusa bakımı, yenidoğan bakımı konularında da bilinçlendirme yapıldı.

Anne adayları, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.