Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Darp edildi intikam için ev kurşunladı

ASAYİŞ 24.09.2019 - 14:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1401+ kez okundu.
 

Darp edildi intikam için ev kurşunladı

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yaşanan bir olayda eskiye dayalı bir husumet nedeniyle darp edilen şahıs karakolda ifadeleri alınırken iddialara göre zanlıların evini kurşunladı ve bu kez şüpheli olarak gözaltına alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yaşanan olayda B. B.  Adlı şahıs eski bir husumet nedeniyle H. Ç.  ve F. Ç.  Tarafından sokakta darp edildi elindeki telefonu alınarak gaspa uğradı. B.B. bu olay sonrasında karakola giderek 2 kişiden şikayetçi oldu şikayetçi olunan şüpheliler karakolda sorgulanırken Bu kez aynı mahallenin Erdem sokağında bir evi kurşunlandığı ihbarı geldi. Polis olayla ilgili incelemeye başladığında kurşunlanan evin gözaltında sorgulanmakta olan F.Ç. ye ait olduğunu belirledi görgü Şahitleri evin BB tarafından kurşunlandığını söylemesi üzerine 1 gün önce Davacı olan şahıs bu kes şüpheli olarak yakalandı. Her iki olayla ilgili soruşturma devam ederken gasp suçundan adliyeye sevk edilen şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest kalırken ev kurşunlama olayının soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.  
Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yaşanan bir olayda eskiye dayalı bir husumet nedeniyle darp edilen şahıs karakolda ifadeleri alınırken iddialara göre zanlıların evini kurşunladı ve bu kez şüpheli olarak gözaltına alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yaşanan olayda B. B.  Adlı şahıs eski bir husumet nedeniyle H. Ç.  ve F. Ç.  Tarafından sokakta darp edildi elindeki telefonu alınarak gaspa uğradı. B.B. bu olay sonrasında karakola giderek 2 kişiden şikayetçi oldu şikayetçi olunan şüpheliler karakolda sorgulanırken Bu kez aynı mahallenin Erdem sokağında bir evi kurşunlandığı ihbarı geldi.

Polis olayla ilgili incelemeye başladığında kurşunlanan evin gözaltında sorgulanmakta olan F.Ç. ye ait olduğunu belirledi görgü Şahitleri evin BB tarafından kurşunlandığını söylemesi üzerine 1 gün önce Davacı olan şahıs bu kes şüpheli olarak yakalandı.
Her iki olayla ilgili soruşturma devam ederken gasp suçundan adliyeye sevk edilen şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest kalırken ev kurşunlama olayının soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.