Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Davutoğlu, 28 Ağustos’ta İl kongresine geliyor

SİYASET 19.08.2020 - 12:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2535+ kez okundu.
 

Davutoğlu, 28 Ağustos’ta İl kongresine geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Kocaeli İl teşkilatı 1. Olağan Kongresine katılmak için 28 Ağustos 2020 Cuma günü İzmit’e gelecek.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Kocaeli İl teşkilatı 1. Olağan Kongresine katılmak için 28 Ağustos 2020 Cuma günü İzmit’e gelecek. Sadece ülkemizi değil tüm dünyayı etkisi altına alan corono virüsü salgınına rağmen, olağanüstü koşullarda teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatında il kongresi ve genel başkan Ahmet Davutoğlu heyecanı yaşanıyor. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 1.Olağan kongresi 28 Ağustos 2020 Cuma günü saat 13.00’de başlayacak. Fuar içi Ay Işığı Düğün Salonunda gerçekleştirilecek kongreye genel başkan Ahmet Davutoğlu’da katılacak. 469 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 26 kurultay delegesi belirlenecek. 28 Mart 2020 tarihinde il binası açılışı planladıklarını ancak pandemi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, “Sayın genel başkanımız il kongremize katılacak. Zorlu bir sürecin ardından ilçe kongrelerimizi tamamladık. Hedeflediğimiz gibi il kongremizi de ay sonu itibariyle tamamlamış olacağız. Büyük kurultayımızın da eylül ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Kongreler tamamlanınca tüm teşkilatlarımızla sahaya ineceğiz. Kongremize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Kocaeli İl teşkilatı 1. Olağan Kongresine katılmak için 28 Ağustos 2020 Cuma günü İzmit’e gelecek.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Kocaeli İl teşkilatı 1. Olağan Kongresine katılmak için 28 Ağustos 2020 Cuma günü İzmit’e gelecek.

Sadece ülkemizi değil tüm dünyayı etkisi altına alan corono virüsü salgınına rağmen, olağanüstü koşullarda teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatında il kongresi ve genel başkan Ahmet Davutoğlu heyecanı yaşanıyor. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 1.Olağan kongresi 28 Ağustos 2020 Cuma günü saat 13.00’de başlayacak. Fuar içi Ay Işığı Düğün Salonunda gerçekleştirilecek kongreye genel başkan Ahmet Davutoğlu’da katılacak. 469 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 26 kurultay delegesi belirlenecek.

28 Mart 2020 tarihinde il binası açılışı planladıklarını ancak pandemi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, “Sayın genel başkanımız il kongremize katılacak. Zorlu bir sürecin ardından ilçe kongrelerimizi tamamladık. Hedeflediğimiz gibi il kongremizi de ay sonu itibariyle tamamlamış olacağız. Büyük kurultayımızın da eylül ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Kongreler tamamlanınca tüm teşkilatlarımızla sahaya ineceğiz. Kongremize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.