Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Davutoğlu: Kocaeli'yi kazanan Türkiye'yi kazanır

SİYASET 03.06.2020 - 21:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2460+ kez okundu.
 

Davutoğlu: Kocaeli'yi kazanan Türkiye'yi kazanır

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ilk kez Kocaeli’ye geldi. Partisinin il binasında açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu , “ Hedefimiz tüm Türkiye’ye güçlü bir vizyon kazandırmak ve tüm Türkiye’de iktidar olmaktır. Kocaeli’de inşallah bizim en başarılı olduğumuz illerden birisi olacaktır” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ilk kez Kocaeli’ye geldi. İstanbul’dan Ankara’ya karayoluyla giden Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Kocaeli İl Teşkilatına ziyarette bulundu. Zirayete Genel Başkan Yardımcıları Doğan Demir, Ayhan Sefer Üstün, Kurucular Kurulu Üyesi Nuray Sağıroğlu,  İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Cil, İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Bilgiç, İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Partililer, Davutoğlu'nu Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerindeki parti binası önünde çiçekle karşıladı. "172 İLÇE BAŞKANIMIZI ATADIK" Parti çalışmalarından bahseden Davutoğlu, “Bundan sonra tüm kurallara uyarak normalleşmeye geçilmesi gerekiyor. Bizler de çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmek için çaba sarf edeceğiz. Koronavirüs olmasaydı Nisan ayında buraya gelecektim ama süreç bu şekilde işledi. Kocaeli teşkilatımızın çabaları için teşekkür ediyorum. 53 il başkanımızı atadık. 172 ilçe başkanımızı atadık. Bini aşkın da mahalle teşkilatı oluşturduk” diye konuştu. "KOCAELİ'Yİ KAZANAN TÜM TÜRKİYE'Yİ KAZANIR" Kocaeli’deki teşkilatlanma çalışmalarına değinen Davutoğlu,“Evet, Koronavirüs bizi yavaşlattı ama asla durdurmadı. Şuana kadar Kocaeli’de 10 ilçe başkanımızı atadık, 5 ilçe teşkilatımızda yönetimler oluştu. Kocaeli, Türk siyasetinin omurga şehirlerinden birisidir. Tüm Türkiye’den çektiği insan unsuruyla ülkemizi direkt olarak yansıtan bir şehirdir. Kocaeli’ye önem veriyoruz. Kocaeli’yi kazanan tüm Türkiye’yi kazanır diyebiliriz” dedi. "KOCAELİ EN BAŞARILI OLDUĞUMUZ İLLERDEN BİRİSİ OLACAKTIR" Gelecek Partisi'nin hedeflerinden bahseden Davutoğlu, “Siyasette ideal hedef bellidir. Türkiye’nin bütününde iktidar olmaktır. Dolayısıyla Kocaeli teşkilatımıza hedefimiz şu kadar belediye, ya da şu kadar milletvekili almamız gerekiyor gibi bir hedef koymak, hedefi daraltmak olur. O yüzden bizim hedefimiz tüm Türkiye’ye güçlü bir vizyon kazandırmak ve tüm Türkiye’de iktidar olmaktır. Kocaeli de inşallah bizim en başarılı olduğumuz illerden birisi olacaktır” şeklinde konuştu.        
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ilk kez Kocaeli’ye geldi. Partisinin il binasında açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu , “ Hedefimiz tüm Türkiye’ye güçlü bir vizyon kazandırmak ve tüm Türkiye’de iktidar olmaktır. Kocaeli’de inşallah bizim en başarılı olduğumuz illerden birisi olacaktır” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ilk kez Kocaeli’ye geldi. İstanbul’dan Ankara’ya karayoluyla giden Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Kocaeli İl Teşkilatına ziyarette bulundu. Zirayete Genel Başkan Yardımcıları Doğan Demir, Ayhan Sefer Üstün, Kurucular Kurulu Üyesi Nuray Sağıroğlu,  İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Cil, İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Bilgiç, İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Partililer, Davutoğlu'nu Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerindeki parti binası önünde çiçekle karşıladı.

"172 İLÇE BAŞKANIMIZI ATADIK"

Parti çalışmalarından bahseden Davutoğlu, “Bundan sonra tüm kurallara uyarak normalleşmeye geçilmesi gerekiyor. Bizler de çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmek için çaba sarf edeceğiz. Koronavirüs olmasaydı Nisan ayında buraya gelecektim ama süreç bu şekilde işledi. Kocaeli teşkilatımızın çabaları için teşekkür ediyorum. 53 il başkanımızı atadık. 172 ilçe başkanımızı atadık. Bini aşkın da mahalle teşkilatı oluşturduk” diye konuştu.

"KOCAELİ'Yİ KAZANAN TÜM TÜRKİYE'Yİ KAZANIR"

Kocaeli’deki teşkilatlanma çalışmalarına değinen Davutoğlu,“Evet, Koronavirüs bizi yavaşlattı ama asla durdurmadı. Şuana kadar Kocaeli’de 10 ilçe başkanımızı atadık, 5 ilçe teşkilatımızda yönetimler oluştu. Kocaeli, Türk siyasetinin omurga şehirlerinden birisidir. Tüm Türkiye’den çektiği insan unsuruyla ülkemizi direkt olarak yansıtan bir şehirdir. Kocaeli’ye önem veriyoruz. Kocaeli’yi kazanan tüm Türkiye’yi kazanır diyebiliriz” dedi.

"KOCAELİ EN BAŞARILI OLDUĞUMUZ İLLERDEN BİRİSİ OLACAKTIR"

Gelecek Partisi'nin hedeflerinden bahseden Davutoğlu, “Siyasette ideal hedef bellidir. Türkiye’nin bütününde iktidar olmaktır. Dolayısıyla Kocaeli teşkilatımıza hedefimiz şu kadar belediye, ya da şu kadar milletvekili almamız gerekiyor gibi bir hedef koymak, hedefi daraltmak olur. O yüzden bizim hedefimiz tüm Türkiye’ye güçlü bir vizyon kazandırmak ve tüm Türkiye’de iktidar olmaktır. Kocaeli de inşallah bizim en başarılı olduğumuz illerden birisi olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.