Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Deniz ve sahil kıyısında 50 poşet atık toplandı

YAŞAM 09.07.2019 - 21:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2857+ kez okundu.
 

Deniz ve sahil kıyısında 50 poşet atık toplandı

Körfez’de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında, Körfez Belediyesi-Körfez Deniz Ticaret Odası ve gönüllü çevrecilerin işbirliği ile deniz kenarında bulunan atıklar toplandı

Körfez ilçesi bulunduğu konum itibariyle birçok sahili bünyesinde barındırıyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı deniz ve sahil kıyılarında oluşan çöpler, belediye yetkilileri tarafından düzenli olarak temizleniyor. Geçtiğimiz günlerde Körfez Deniz Ticaret Odası tarafından ‘Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’na uygun bir etkinlik düzenlendi. 50 POŞET ATIK TOPLANDI Oda temsilcileri, Liman Başkanlığı, belediye yetkileri ve gönüllü çevrecilerin katılımıyla, Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan deniz kıyısında 1 saat içerisinde ‘50 poşet atık’ toplandı. Çevreye, denize ve sahillere zarar veren ve toplanan çöpler, Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim edildi. ‘Sıfır Atık‘ projesi kapsamında ise “mavi dalga” öncülüğü sağlanmış oldu.
Körfez’de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında, Körfez Belediyesi-Körfez Deniz Ticaret Odası ve gönüllü çevrecilerin işbirliği ile deniz kenarında bulunan atıklar toplandı

Körfez ilçesi bulunduğu konum itibariyle birçok sahili bünyesinde barındırıyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı deniz ve sahil kıyılarında oluşan çöpler, belediye yetkilileri tarafından düzenli olarak temizleniyor. Geçtiğimiz günlerde Körfez Deniz Ticaret Odası tarafından ‘Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’na uygun bir etkinlik düzenlendi.

50 POŞET ATIK TOPLANDI

Oda temsilcileri, Liman Başkanlığı, belediye yetkileri ve gönüllü çevrecilerin katılımıyla, Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan deniz kıyısında 1 saat içerisinde ‘50 poşet atık’ toplandı. Çevreye, denize ve sahillere zarar veren ve toplanan çöpler, Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim edildi. ‘Sıfır Atık‘ projesi kapsamında ise “mavi dalga” öncülüğü sağlanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.