Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Denize giren çocuk boğuldu, abisi son anda kurtarıldı

YAŞAM 25.06.2020 - 15:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2036+ kez okundu.
 

Denize giren çocuk boğuldu, abisi son anda kurtarıldı

Körfez Hereke Sahili2nde denize giren iki kardeşten biri boğularak yaşamını yitirirken boğulma tehlikesi geçiren ağabey ise enize atlayan polis tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre Körfez Hereke sahiline baba Nihat Kırca ve ağabeyi Muhammet Kırca (21) ile birlikte gelen Samet Kırca (16 ) bir süre sahilde dolaştıktan sonra ağabeyi ile birlikte denize girmek istedi. Kardeşinin açılarak gözden kaybolduğunu gören ağabey Muhammet Kırca, kardeşini kurtarmak için suda ilerledi. Bir süre sonra Muhammet Kırca’nın da gözden kaybolması üzerine baba Nihat Kırca, sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hereke Polis Merkezi Amirliği’nde görevli ismi öğrenilemeyen bir komiser yardımcısı, kıyıdan suyun altında olduğu görülebilen Muhammet Kırca’yı kurtarmak için üniformasını çıkararak suya atladı. POLİS MEMURU KURTARDI Denizden çıkarılan Muhammet Kırca, ambulans içerisinde tedaviye alınırken, daha derinde olduğu anlaşılan Samet Kırca’yı bulmak için deniz polisi ve sahil güvenlik botları bölgeye sevk edildi. Dalgıçların yaptığı 20 dakikalık aramanın ardından kıyıdan yaklaşık 5 metre açıkta ve 2 buçuk metre derinlikte olan Samet Kırca’yı bularak kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen Samet Kırca’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ambulansla Dilovası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ağabey Muhammet Kırca’nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.  
Körfez Hereke Sahili2nde denize giren iki kardeşten biri boğularak yaşamını yitirirken boğulma tehlikesi geçiren ağabey ise enize atlayan polis tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre Körfez Hereke sahiline baba Nihat Kırca ve ağabeyi Muhammet Kırca (21) ile birlikte gelen Samet Kırca (16 ) bir süre sahilde dolaştıktan sonra ağabeyi ile birlikte denize girmek istedi. Kardeşinin açılarak gözden kaybolduğunu gören ağabey Muhammet Kırca, kardeşini kurtarmak için suda ilerledi. Bir süre sonra Muhammet Kırca’nın da gözden kaybolması üzerine baba Nihat Kırca, sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hereke Polis Merkezi Amirliği’nde görevli ismi öğrenilemeyen bir komiser yardımcısı, kıyıdan suyun altında olduğu görülebilen Muhammet Kırca’yı kurtarmak için üniformasını çıkararak suya atladı.

POLİS MEMURU KURTARDI

Denizden çıkarılan Muhammet Kırca, ambulans içerisinde tedaviye alınırken, daha derinde olduğu anlaşılan Samet Kırca’yı bulmak için deniz polisi ve sahil güvenlik botları bölgeye sevk edildi. Dalgıçların yaptığı 20 dakikalık aramanın ardından kıyıdan yaklaşık 5 metre açıkta ve 2 buçuk metre derinlikte olan Samet Kırca’yı bularak kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen Samet Kırca’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ambulansla Dilovası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ağabey Muhammet Kırca’nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.