Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Deprem Müzesi’nden Çok Etkilendiler

GÜNDEM 09.12.2018 - 21:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1850+ kez okundu.
 

Deprem Müzesi’nden Çok Etkilendiler

Kendi alanında Türkiye’de tek, dünyada da sayılı olan İzmit’teki 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ne ziyaretler devam ediyor.

Kendi alanında Türkiye’de tek, dünyada da sayılı olan İzmit’teki 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ne ziyaretler devam ediyor. Türkiye’nin deprem ülkesi olduğu gerçeğinden hareket edilerek ortak bir deprem kültürü oluşturmak amacıyla Cephanelik bölgesinde yaptırılan Deprem Müzesi’ni  Avrupalı öğretmenler ile Kocaeli Mali Müşavirler Derneği de ziyaret etti. ÇOK ETKİLENDİLER Erasmus STEM+A Projesi kapsamında Macaristan, İtalya, İspanya, Polonya ve Bulgaristan’dan İzmit’e gelen 15 öğretmen ziyaret ettikleri 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’nden oldukça etkilendiler. Rehber eşliğinde Deprem Müzesi’ni gezen, simülasyon eşliğinde deprem anını yaşayan Avrupalı öğretmenler, “ deprem haberlerini çok okurduk fakat depremin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorduk. Burada gördüğümüz  fotoğraflar, görüntü ve sesler sayesinde adeta depremi yaşadık. Türkiye’de böyle bir yer olduğunu görmek bizleri oldukça şaşırttı. Herkesin  gelip görmesi gereken böyle bir projeyi hayata geçirenleri tebrik ediyoruz” dediler. Konuk öğretmenler, müzede bol bol fotoğraf da çektiler.  Deprem Müzesi’ni Kocaeli Mali Müşavirler Derneği yönetimi de ziyaret etti. Yetkililerden  müze hakkında bilgi alan mali müşavirler” şehrimize böylesine anlamlı bir projeyi kazandıran İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.  
Kendi alanında Türkiye’de tek, dünyada da sayılı olan İzmit’teki 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ne ziyaretler devam ediyor.

Kendi alanında Türkiye’de tek, dünyada da sayılı olan İzmit’teki 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ne ziyaretler devam ediyor.

Türkiye’nin deprem ülkesi olduğu gerçeğinden hareket edilerek ortak bir deprem kültürü oluşturmak amacıyla Cephanelik bölgesinde yaptırılan Deprem Müzesi’ni  Avrupalı öğretmenler ile Kocaeli Mali Müşavirler Derneği de ziyaret etti.

ÇOK ETKİLENDİLER

Erasmus STEM+A Projesi kapsamında Macaristan, İtalya, İspanya, Polonya ve Bulgaristan’dan İzmit’e gelen 15 öğretmen ziyaret ettikleri 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’nden oldukça etkilendiler. Rehber eşliğinde Deprem Müzesi’ni gezen, simülasyon eşliğinde deprem anını yaşayan Avrupalı öğretmenler, “ deprem haberlerini çok okurduk fakat depremin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorduk. Burada gördüğümüz  fotoğraflar, görüntü ve sesler sayesinde adeta depremi yaşadık. Türkiye’de böyle bir yer olduğunu görmek bizleri oldukça şaşırttı. Herkesin  gelip görmesi gereken böyle bir projeyi hayata geçirenleri tebrik ediyoruz” dediler. Konuk öğretmenler, müzede bol bol fotoğraf da çektiler. 

Deprem Müzesi’ni Kocaeli Mali Müşavirler Derneği yönetimi de ziyaret etti. Yetkililerden  müze hakkında bilgi alan mali müşavirler” şehrimize böylesine anlamlı bir projeyi kazandıran İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.