Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Deprem Müzesinden Çok Etkilendiler

EĞİTİM 22.05.2018 - 22:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1934+ kez okundu.
 

Deprem Müzesinden Çok Etkilendiler

Teknik inceleme için yabancı misafirleri ile ilimizde bulunan AFAD ekibi, İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Deprem Müzesinden Çok Etkilendiler          Teknik inceleme için yabancı misafirleri ile ilimizde bulunan AFAD ekibi,  İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ni ziyaret ettiler. Yetkililerce müze gezdirilen ve  bilgilendirmede bulunulan AFAD ekibiyle aralarında Japonların da bulunduğu yabancılar, Deprem Müzesi’nden oldukça etkilendiklerini söylediler. Cephanelik bölgesinde yaklaşık 10 milyon lira harcanarak yaptırılan ve Dünyanın  sayılı deprem müzesinde deprem anını da yaşayan konuklar “ İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı böyle bir projeyi kazandırdığı için ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler. ÖĞRENCİLER DE GEZDİ Türkiye’de ilk ve Dünya’da da sayılı olan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ni öğrenciler de ziyaret etti. Solaklar Ortaokulu’ndan 52, Hendek Mesleki Eğitim Teknik Anadolu Lisesi’nden de 16 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Deprem Müzesi’ni ziyaret ederek ilgililerden müze hakkında detaylı bilgi aldılar. Simülasyon alanında depremi tecrübe etme fırsatı da bulan öğrenciler deprem öncesinde, deprem sırasında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibi olmanın  mutluluğunu yaşadılar.
Teknik inceleme için yabancı misafirleri ile ilimizde bulunan AFAD ekibi, İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Deprem Müzesinden Çok Etkilendiler         

Teknik inceleme için yabancı misafirleri ile ilimizde bulunan AFAD ekibi,  İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Yetkililerce müze gezdirilen ve  bilgilendirmede bulunulan AFAD ekibiyle aralarında Japonların da bulunduğu yabancılar, Deprem Müzesi’nden oldukça etkilendiklerini söylediler. Cephanelik bölgesinde yaklaşık 10 milyon lira harcanarak yaptırılan ve Dünyanın  sayılı deprem müzesinde deprem anını da yaşayan konuklar “ İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı böyle bir projeyi kazandırdığı için ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

ÖĞRENCİLER DE GEZDİ

Türkiye’de ilk ve Dünya’da da sayılı olan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ni öğrenciler de ziyaret etti. Solaklar Ortaokulu’ndan 52, Hendek Mesleki Eğitim Teknik Anadolu Lisesi’nden de 16 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Deprem Müzesi’ni ziyaret ederek ilgililerden müze hakkında detaylı bilgi aldılar. Simülasyon alanında depremi tecrübe etme fırsatı da bulan öğrenciler deprem öncesinde, deprem sırasında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibi olmanın  mutluluğunu yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.