Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Derince'de yeni başkan Zeki Aygün

SİYASET 01.04.2019 - 11:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2057+ kez okundu.
 

Derince'de yeni başkan Zeki Aygün

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’ye AKP tarafından rakip olarak çıkarılan Zeki Aygün seçimi kazanan isim oldu.

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’ye AKP tarafından rakip olarak çıkarılan Zeki Aygün seçimi kazanan isim oldu. AKP’nin eski il başkanı ve milletvekili olan Aygün, bıçak sırtı gösterilen Derince’de kesin olmayan ve itirazların da yapılacağı seçim sonuçlarına göre oyların yüzde 47.42‘sini aldı. Sertif Gökçe ise yüzde 46.9 oyda kaldı. 2014 yerel seçimlerinde CHP, bu ilçede yüzde 30,5 oy almıştı. Sertif Gökçe ismi, Derince’de CHP’nin oylarını yüzde 16 artırdı. Zeki Aygün kimdir? 1953 yılında Kocaeli’de doğdu. Aslen Rizelidir. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümünden mezun oldu. Partinin kurucularındandır. 2007-2011 yılları arasında AKP İl Başkanlığı’nı yaptı.  AK Parti Kocaeli İl Başkanı olarak görev yaptı. 2011 ve 2015 yılındaki iki ayrı seçimde de Kocaeli milletvekili seçildi. TBMM Çevre Komisyonunda görev aldı. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Sakarya ve Bursa İl Koordinatörlüğü’nü üstlendi. Aynı zamanda AKP MKYK Üyeliği de yaptı.
CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’ye AKP tarafından rakip olarak çıkarılan Zeki Aygün seçimi kazanan isim oldu.

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’ye AKP tarafından rakip olarak çıkarılan Zeki Aygün seçimi kazanan isim oldu. AKP’nin eski il başkanı ve milletvekili olan Aygün, bıçak sırtı gösterilen Derince’de kesin olmayan ve itirazların da yapılacağı seçim sonuçlarına göre oyların yüzde 47.42‘sini aldı. Sertif Gökçe ise yüzde 46.9 oyda kaldı. 2014 yerel seçimlerinde CHP, bu ilçede yüzde 30,5 oy almıştı. Sertif Gökçe ismi, Derince’de CHP’nin oylarını yüzde 16 artırdı.

Zeki Aygün kimdir?

1953 yılında Kocaeli’de doğdu. Aslen Rizelidir. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümünden mezun oldu. Partinin kurucularındandır. 2007-2011 yılları arasında AKP İl Başkanlığı’nı yaptı.  AK Parti Kocaeli İl Başkanı olarak görev yaptı. 2011 ve 2015 yılındaki iki ayrı seçimde de Kocaeli milletvekili seçildi. TBMM Çevre Komisyonunda görev aldı. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Sakarya ve Bursa İl Koordinatörlüğü’nü üstlendi. Aynı zamanda AKP MKYK Üyeliği de yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.