Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Derince seçim bürosuna saldırı.

SİYASET 08.06.2018 - 14:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2340+ kez okundu.
 

Derince seçim bürosuna saldırı.

İYİ Parti Derince seçim bürosuna dun gece saldırı gerçekleşti

08.06.2018 gece saat 02.45 sularında iki AKP sempatizanı İYİ Parti seçim bürosunu bastı. İYİ Parti Derince İbni Sina Mahallesi temsilciliğine ait seçim bürosu bu gece saldırıya ugradı. 41 VK 232 plakalı bir minibüs ile seçim bürosu önüne yanaşan AKP sempatizanları, İYİ Parti'ye ait bayrak ve pankartları parçalamaya başladılar. Gürültüye uyanan mahalleli, şüpheli şahıslardan şikayetçi oldu. Polisin geleceğinı öğrenen şahıslar, mahalleliye küfürler ederek olay mahallinden hızla uzaklaştılar. Şahıslardan şikayetçi olan İYİ Parti mahalle temsilcileri, olayı bütün detayı ile polise anlattılar. Sabaha karşı şüphelileri tespit eden polis ekipleri, şahıslara ait araçta arama yaptılar. Yapılan aramada şüpheli aracın içerisinden İYİ Parti'nin koparılmış bayrak ve pankart parçaları buldu. Savcılık makamı şüpheliler hakkında tutuklama talep etmedi. İfadeleri alınan şahıslar, suçlarını itiraf etmelerine rağmen serbest bırakıldı. Mahalle teşkilatını karakolda yanlız bırakmayan milletvekili adayı Adil Gülez, "Bu ve buna benzer saldırılar seçim yaklaştıkça artmaya başladı. Bu, AKP iktidarında çıkar sağlayan gruplar üzerinde nasıl bir moral bozukluğu yarattığımızın resmidir. Bu ve buna benzer davranışlara karşı en büyük dersi 24 Haziran günü vereceğiz. İYİ Parti iktidarında insanlarımızı kutuplaştırmayacağız"dedi.  
İYİ Parti Derince seçim bürosuna dun gece saldırı gerçekleşti

08.06.2018 gece saat 02.45 sularında iki AKP sempatizanı İYİ Parti seçim bürosunu bastı.

İYİ Parti Derince İbni Sina Mahallesi temsilciliğine ait seçim bürosu bu gece saldırıya ugradı. 41 VK 232 plakalı bir minibüs ile seçim bürosu önüne yanaşan AKP sempatizanları, İYİ Parti'ye ait bayrak ve pankartları parçalamaya başladılar.

Gürültüye uyanan mahalleli, şüpheli şahıslardan şikayetçi oldu. Polisin geleceğinı öğrenen şahıslar, mahalleliye küfürler ederek olay mahallinden hızla uzaklaştılar.

Şahıslardan şikayetçi olan İYİ Parti mahalle temsilcileri, olayı bütün detayı ile polise anlattılar. Sabaha karşı şüphelileri tespit eden polis ekipleri, şahıslara ait araçta arama yaptılar.

Yapılan aramada şüpheli aracın içerisinden İYİ Parti'nin koparılmış bayrak ve pankart parçaları buldu. Savcılık makamı şüpheliler hakkında tutuklama talep etmedi. İfadeleri alınan şahıslar, suçlarını itiraf etmelerine rağmen serbest bırakıldı.

Mahalle teşkilatını karakolda yanlız bırakmayan milletvekili adayı Adil Gülez, "Bu ve buna benzer saldırılar seçim yaklaştıkça artmaya başladı. Bu, AKP iktidarında çıkar sağlayan gruplar üzerinde nasıl bir moral bozukluğu yarattığımızın resmidir. Bu ve buna benzer davranışlara karşı en büyük dersi 24 Haziran günü vereceğiz. İYİ Parti iktidarında insanlarımızı kutuplaştırmayacağız"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.