Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Derince’ye yeni mahalle konağı

KÜLTÜR 12.08.2018 - 18:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1875+ kez okundu.
 

Derince’ye yeni mahalle konağı

Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı’nda çevre düzenlemesi ile birlikte son rötuşlar yapılıyor.

  Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı’nda çevre düzenlemesi ile birlikte son rötuşlar yapılıyor. İNCE İŞÇİLİK Projelerin bir bir hizmete sunulduğu Derince’de geçmişten günümüze uzanan eserler arasında yer alan ‘mahalle konakları’ da hayat buluyor. İbni Sina Mahallesi’nde Bekir Sıtkı Özer Okulu’nun karşısındaki alana inşa edilen toplam 626 metrekare inşaat alanı ve 300 metrekare taban alanına sahip İbni Sina Mahalle Konağı, zemin kat ve bir normal kattan oluşuyor. Eğitim alanından sağlık uygulamalarına, sosyal projelerden kültürel etkinliklere kadar pek çok alanda hizmet verecek olan İbni Sina Mahalle Konağı’nda bir taraftan ince işçilik çalışmaları tamamlanırken diğer taraftan da çevre düzenlemesi yapılıyor.  ÇOK AMAÇLI Görünümü ve sosyal donatıları ile bölge sakinlerinin de beğenisini kazanan İbni Sina Mahalle Konağı’nın zemin katında, 4 aile hekimi odası, 1 gebe izleme ve aile planlama odası, 1 bebek ve çocuk emzirme aşılama odası, 1 laboratuvar, 1 bebek emzirme odası, sağlık ocağı ile 2 derslik yer alıyor. Konağın 1. katında ise 5 derslik, 1 çok amaçlı salon ve bu salona bağlı bir depo, tuvaletler, kombi odası, çay ocağı, ofis ve fuayenin bulunduğu kısım yer alıyor. Eğitim ve kültür merkezi olarak da faaliyet gösterecek İbni Sina Mahalle Konağı, tamamlandığı zaman ilçe halkının sosyal yaşamına da önemli oranda katkı sağlayacak.  
Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı’nda çevre düzenlemesi ile birlikte son rötuşlar yapılıyor.

 

Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı’nda çevre düzenlemesi ile birlikte son rötuşlar yapılıyor.

İNCE İŞÇİLİK

Projelerin bir bir hizmete sunulduğu Derince’de geçmişten günümüze uzanan eserler arasında yer alan ‘mahalle konakları’ da hayat buluyor. İbni Sina Mahallesi’nde Bekir Sıtkı Özer Okulu’nun karşısındaki alana inşa edilen toplam 626 metrekare inşaat alanı ve 300 metrekare taban alanına sahip İbni Sina Mahalle Konağı, zemin kat ve bir normal kattan oluşuyor. Eğitim alanından sağlık uygulamalarına, sosyal projelerden kültürel etkinliklere kadar pek çok alanda hizmet verecek olan İbni Sina Mahalle Konağı’nda bir taraftan ince işçilik çalışmaları tamamlanırken diğer taraftan da çevre düzenlemesi yapılıyor.

 ÇOK AMAÇLI

Görünümü ve sosyal donatıları ile bölge sakinlerinin de beğenisini kazanan İbni Sina Mahalle Konağı’nın zemin katında, 4 aile hekimi odası, 1 gebe izleme ve aile planlama odası, 1 bebek ve çocuk emzirme aşılama odası, 1 laboratuvar, 1 bebek emzirme odası, sağlık ocağı ile 2 derslik yer alıyor. Konağın 1. katında ise 5 derslik, 1 çok amaçlı salon ve bu salona bağlı bir depo, tuvaletler, kombi odası, çay ocağı, ofis ve fuayenin bulunduğu kısım yer alıyor. Eğitim ve kültür merkezi olarak da faaliyet gösterecek İbni Sina Mahalle Konağı, tamamlandığı zaman ilçe halkının sosyal yaşamına da önemli oranda katkı sağlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.