Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Devleti 3 milyon TL dolandırdığı iddia edilen şahıslar serbest kaldı

ASAYİŞ 22.02.2020 - 14:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1609+ kez okundu.
 

Devleti 3 milyon TL dolandırdığı iddia edilen şahıslar serbest kaldı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen 3 milyonluk dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gebze KOM Grup amirliği ekipleri, bazı şahısların devlet desteği alarak kurdukları şirketleri, devlet desteğini aldıktan hemen sonra,  başkanlarının üzerine yaparak hileli iflas ile kapattıklarını   tespit etti. Olayla ilgili teknik ve fiziki takip başlatan ekipler bu yolla haksız kazanç sağlayan şüphelilere yönelik olarak 19 Şubat 2020 günü eş zamanlı operasyon düzenlendi. Nitelikli  dolandırıcılık iddiası ile Kocaeli, Adana ve İstanbul illerinde  yapılan operasyonlarda M.K, K.G, İ.G, O.K ve A.Ö. isimli 5 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra Gebze Adliyesine sevk edildi. Şahısların bu yöntem ile 3 milyonluk vurgun yaptıkları iddia edildi. Şüpheliler, sevk edildikleri adli mercilerce adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.  SERBEST KALDILAR Gebze Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahısların burada yapılan incelemelerinde şirket kurma yöntemiyle devleti yaklaşık 3 milyon TL dolandırdıkları belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan M.K., K.G., İ.G., O.K. ve A.Ö. adlı şahıslar, Gebze Adliyesine sevk edildi. Adliyede verdikleri ifade sonrasında hakim karşısına çıkartılan şahısların adli kontrol şartıyla serbest bırakılmalarına karar verildi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen 3 milyonluk dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gebze KOM Grup amirliği ekipleri, bazı şahısların devlet desteği alarak kurdukları şirketleri, devlet desteğini aldıktan hemen sonra,  başkanlarının üzerine yaparak hileli iflas ile kapattıklarını   tespit etti. Olayla ilgili teknik ve fiziki takip başlatan ekipler bu yolla haksız kazanç sağlayan şüphelilere yönelik olarak 19 Şubat 2020 günü eş zamanlı operasyon düzenlendi. Nitelikli  dolandırıcılık iddiası ile Kocaeli, Adana ve İstanbul illerinde  yapılan operasyonlarda M.K, K.G, İ.G, O.K ve A.Ö. isimli 5 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra Gebze Adliyesine sevk edildi. Şahısların bu yöntem ile 3 milyonluk vurgun yaptıkları iddia edildi. Şüpheliler, sevk edildikleri adli mercilerce adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 

SERBEST KALDILAR

Gebze Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahısların burada yapılan incelemelerinde şirket kurma yöntemiyle devleti yaklaşık 3 milyon TL dolandırdıkları belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan M.K., K.G., İ.G., O.K. ve A.Ö. adlı şahıslar, Gebze Adliyesine sevk edildi. Adliyede verdikleri ifade sonrasında hakim karşısına çıkartılan şahısların adli kontrol şartıyla serbest bırakılmalarına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.