Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dilencilere koronavirüs operasyonu

YAŞAM 11.05.2020 - 12:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2724+ kez okundu.
 

Dilencilere koronavirüs operasyonu

Covid-19 ile mücadele kapsamında Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından, hem kendilerinin hem de vatandaşların sağlığını tehlikeye atan dilencilere yönelik operasyon düzenlendi

Koronavirüs (Covid-19) vakalarının görülmesinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önlemler almaya devam ediyor. Salgınla mücadele kapsamında Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, cadde ve sokakta denetimlerini sıklaştırdı. Evsiz ve dışarıda kalan vatandaşları bu dönemde saatlerce dil dökerek Barınma Evleri’ne götüren, açık olmaması gereken mekânları denetleyen zabıta ekipleri, dilencilik yapan kişilere yönelik de çalışma yapıyor. 11 KİŞİ YAKALANDI, YASAL İŞLEM UYGULANDI Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde son zamanlarda market önlerinde artan ve Covid-19 salgınından dolayı hem kendilerinin hem de vatandaşların sağlığını tehlikeye atan dilencilere yönelik operasyon düzenlendi. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda 11 kişi yakalanırken, bu şahıslar hakkında Kabahatler Kanunu gereği ve sosyal mesafeyi de korumadıkları için tutanak tutularak yasal işlem uygulandı. MASKE VERİLDİ VE SOSYAL MESAFE KORUNDU Yakalanan şahıslar ceza için merkeze götürülürken maske verilen şahıslar, sosyal mesafe kuralı da korunarak araçlara bindirildi. Dilenciler araç içinde sosyal mesafeyi korumak açısından ayrı ayrı oturtulurken 17 kişilik araca 8 kişi bindirildi. Yakalanan diğer 3 kişi ise bir başka araçla merkeze götürüldü.
Covid-19 ile mücadele kapsamında Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından, hem kendilerinin hem de vatandaşların sağlığını tehlikeye atan dilencilere yönelik operasyon düzenlendi

Koronavirüs (Covid-19) vakalarının görülmesinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önlemler almaya devam ediyor. Salgınla mücadele kapsamında Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, cadde ve sokakta denetimlerini sıklaştırdı. Evsiz ve dışarıda kalan vatandaşları bu dönemde saatlerce dil dökerek Barınma Evleri’ne götüren, açık olmaması gereken mekânları denetleyen zabıta ekipleri, dilencilik yapan kişilere yönelik de çalışma yapıyor.

11 KİŞİ YAKALANDI, YASAL İŞLEM UYGULANDI

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde son zamanlarda market önlerinde artan ve Covid-19 salgınından dolayı hem kendilerinin hem de vatandaşların sağlığını tehlikeye atan dilencilere yönelik operasyon düzenlendi. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda 11 kişi yakalanırken, bu şahıslar hakkında Kabahatler Kanunu gereği ve sosyal mesafeyi de korumadıkları için tutanak tutularak yasal işlem uygulandı.

MASKE VERİLDİ VE SOSYAL MESAFE KORUNDU

Yakalanan şahıslar ceza için merkeze götürülürken maske verilen şahıslar, sosyal mesafe kuralı da korunarak araçlara bindirildi. Dilenciler araç içinde sosyal mesafeyi korumak açısından ayrı ayrı oturtulurken 17 kişilik araca 8 kişi bindirildi. Yakalanan diğer 3 kişi ise bir başka araçla merkeze götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.