Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dilovası'nda 9 Fırına Ceza

SAĞLIK 25.10.2018 - 00:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2728+ kez okundu.
 

Dilovası'nda 9 Fırına Ceza

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelindeki fırınlarda genel temizlik ve gramaj denetimleri yaptı.

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelindeki fırınlarda genel temizlik ve gramaj denetimleri yaptı. Son günlerde gelen şikayetler üzerine Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan fırınlara kaliteli hizmet açısından fırınlarda denetim uygulaması başlattı. 9 FIRINA CEZA UYGULANDI İlçe genelindeki fırınlarda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyerlerinde genel hijyen denetimi, temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığının kontrolünü yaptı. Yapılan denetimlerde 9 işyerine cezai işlem uygulandı. ÖNCE HALKIMIZIN SAĞLIĞI Denetimlerin belirli aralıklarla yapıldığını söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar; “Halkımızın sağlığını tehlikeye atarak sağlıksız ve hijyen koşullarına uymayarak işletmeciliğini sürdüren fırınlarda ekiplerimiz düzenli olarak denetim yapıyor. Sağlık koşullarına uymayan gramaj eksikliği görülen fırınlara da cezai işlem uygulanıyor. Ayrıca ekmekte yaşanan zam tartışmaları sonrası gramajlarda da çok sık şikâyetler geliyordu. Zabıta ekiplerimiz özellikle gramaj konusunda da çok hassas davranarak denetimlerini yapıyorlar. Bizim için önce halkımızın sağlığıdır. Yapılan denetimlerde 9 işyeri sahibine Üç’er kez cezai işlem uygulanmıştır. Bu tür cezai işlemlerin yaşanmaması için işyeri sahiplerinin daha duyarlı olmalarını istiyoruz.” dedi.
Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelindeki fırınlarda genel temizlik ve gramaj denetimleri yaptı.

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelindeki fırınlarda genel temizlik ve gramaj denetimleri yaptı.

Son günlerde gelen şikayetler üzerine Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan fırınlara kaliteli hizmet açısından fırınlarda denetim uygulaması başlattı.

9 FIRINA CEZA UYGULANDI

İlçe genelindeki fırınlarda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyerlerinde genel hijyen denetimi, temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığının kontrolünü yaptı. Yapılan denetimlerde 9 işyerine cezai işlem uygulandı.

ÖNCE HALKIMIZIN SAĞLIĞI

Denetimlerin belirli aralıklarla yapıldığını söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar; “Halkımızın sağlığını tehlikeye atarak sağlıksız ve hijyen koşullarına uymayarak işletmeciliğini sürdüren fırınlarda ekiplerimiz düzenli olarak denetim yapıyor. Sağlık koşullarına uymayan gramaj eksikliği görülen fırınlara da cezai işlem uygulanıyor. Ayrıca ekmekte yaşanan zam tartışmaları sonrası gramajlarda da çok sık şikâyetler geliyordu. Zabıta ekiplerimiz özellikle gramaj konusunda da çok hassas davranarak denetimlerini yapıyorlar. Bizim için önce halkımızın sağlığıdır. Yapılan denetimlerde 9 işyeri sahibine Üç’er kez cezai işlem uygulanmıştır. Bu tür cezai işlemlerin yaşanmaması için işyeri sahiplerinin daha duyarlı olmalarını istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.