Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dilovası’nda bıçaklı kavga: 1 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ 09.03.2020 - 11:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3525+ kez okundu.
 

Dilovası’nda bıçaklı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde çıkan tartışmada bir kişi boynundan bıçaklanarak yaşamını yitirirken bir kişi ise göğsünden bıçaklanarak yaralandı.

Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde çıkan tartışmada bir kişi boynundan bıçaklanarak yaşamını yitirirken bir kişi ise göğsünden bıçaklanarak yaralandı. Alınan bilgiye göre Dilovası Orhangazi Mahallesi Belediye Meydanında meydana gelen olayda M.A. (24) ile Kamil Hamdi Arıkan (36) henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A. yanındaki bıçakla Arıkan’ı boynundan bıçakladı. Kanlar içinde kalan Arıkan için olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken şüpheli M.A. ise olay yerinin hemen yakınındaki Adnan Kahveci Parkına kaçtı. İddiaya göre burada V.B. (27) ile tartışan M.A., V.B.’yi de göğsünden bıçakladıktan sonra kayıplara karıştı. KISA SÜREDE YAKALANDI Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Dilovası Devlet Hastanesine kaldırılan Arıkan, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Göğsünden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan V.B.’nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi. Olayın şüphelisi M.A., Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde çıkan tartışmada bir kişi boynundan bıçaklanarak yaşamını yitirirken bir kişi ise göğsünden bıçaklanarak yaralandı.

Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde çıkan tartışmada bir kişi boynundan bıçaklanarak yaşamını yitirirken bir kişi ise göğsünden bıçaklanarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre Dilovası Orhangazi Mahallesi Belediye Meydanında meydana gelen olayda M.A. (24) ile Kamil Hamdi Arıkan (36) henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A. yanındaki bıçakla Arıkan’ı boynundan bıçakladı. Kanlar içinde kalan Arıkan için olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken şüpheli M.A. ise olay yerinin hemen yakınındaki Adnan Kahveci Parkına kaçtı. İddiaya göre burada V.B. (27) ile tartışan M.A., V.B.’yi de göğsünden bıçakladıktan sonra kayıplara karıştı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Dilovası Devlet Hastanesine kaldırılan Arıkan, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Göğsünden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan V.B.’nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi. Olayın şüphelisi M.A., Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.