Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dilovası'nda Karamollaoğlu coşkusu!

SİYASET 23.03.2019 - 21:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2110+ kez okundu.
 

Dilovası'nda Karamollaoğlu coşkusu!

Büyük miting için ilimize gelen SP lideri Temel Karamollaoğlu, ziyaretlerine Dilovası’ndan başladı. Binlerce kişinin karşıladığı Karamollaoğlu, “Alandaki bu tablo, ortaya koyduğunun inanç, 31 Mart zaferini bizlere muştuluyor. Bu iş tamam inşallah” dedi.

Saadet Partisi (SP) İl Teşkilatı’nın dün gerçekleşen büyük Kocaelimitingi için ilimize konuk olan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, günün ilk ziyaretini Dilovası’nda gerçekleştirdi. Partisinin Kocaeli’deki en güçlü ve kazanmaya yakın olduğu ilçe olarak kabul edilen Dilovası’nda coşkulu bir kalabalığa seslenen genel başkan Karamollaoğlu, kendisi için toplanan Dilovası halkını görünce, “Dilovası’nda bu iş tamam inşallah” dedi. PARTİLİLER AKIN ETTİ İlçeye gelişi sırasında il başkanı Nurettin Çelik, Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve binlerce vatandaş hazır bulundu. Karamollaoğlu, alana gelişi sırasında kendisini selamlayan Dilovası halkına sıcak bir şekilde karşılık verdi. “PATLAMA YAŞANACAK” Yaptığı kısa selamlama konuşmasında 31 Mart seçimlerinin Türkiye, Kocaeli ve Dilovası için önemli olduğunu dile getiren SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bu seçimde Saadet Partisi, halkımızdan büyük destek görecek ve sandıkta büyük bir patlama yaşanacaktır. Buna yürekten inanıyoruz” diye konuştu. “BU ALANDAKİ TABLO ZAFERİMİZİ MUŞTULUYOR” Dilovası’ndaki adayları Ercan Dalkılıç’ın seçimi kazandığına vurgu yapan Karamollaoğlu, “Bu coşkulu kalabalık, ortaya koyduğunuz inanç, Saadet Partisi’nin Dilovası’ndaki zaferini muştuluyor. Allah’ın izni ile adayımız Ercan Dalkılıç’ı seçimdeki zaferinin ardından tebrik için geleceğiz” diye konuştu. Karamollaoğlu son olarak partisinin Dilovası’ndaki meclis üyesi adayı olan Turan Tekgül’ün gözaltına alınıp sonrasında serbest bırakılmasını sert sözlerle eleştirdi ve, “Saadet Partisi’nin iktidar yürüyüşünden korkuyorlar” diye konuştu.                  
Büyük miting için ilimize gelen SP lideri Temel Karamollaoğlu, ziyaretlerine Dilovası’ndan başladı. Binlerce kişinin karşıladığı Karamollaoğlu, “Alandaki bu tablo, ortaya koyduğunun inanç, 31 Mart zaferini bizlere muştuluyor. Bu iş tamam inşallah” dedi.

Saadet Partisi (SP) İl Teşkilatı’nın dün gerçekleşen büyük Kocaelimitingi için ilimize konuk olan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, günün ilk ziyaretini Dilovası’nda gerçekleştirdi. Partisinin Kocaeli’deki en güçlü ve kazanmaya yakın olduğu ilçe olarak kabul edilen Dilovası’nda coşkulu bir kalabalığa seslenen genel başkan Karamollaoğlu, kendisi için toplanan Dilovası halkını görünce, “Dilovası’nda bu iş tamam inşallah” dedi.

PARTİLİLER AKIN ETTİ

İlçeye gelişi sırasında il başkanı Nurettin Çelik, Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve binlerce vatandaş hazır bulundu. Karamollaoğlu, alana gelişi sırasında kendisini selamlayan Dilovası halkına sıcak bir şekilde karşılık verdi.

“PATLAMA YAŞANACAK”

Yaptığı kısa selamlama konuşmasında 31 Mart seçimlerinin Türkiye, Kocaeli ve Dilovası için önemli olduğunu dile getiren SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bu seçimde Saadet Partisi, halkımızdan büyük destek görecek ve sandıkta büyük bir patlama yaşanacaktır. Buna yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

“BU ALANDAKİ TABLO ZAFERİMİZİ MUŞTULUYOR”

Dilovası’ndaki adayları Ercan Dalkılıç’ın seçimi kazandığına vurgu yapan Karamollaoğlu, “Bu coşkulu kalabalık, ortaya koyduğunuz inanç, Saadet Partisi’nin Dilovası’ndaki zaferini muştuluyor. Allah’ın izni ile adayımız Ercan Dalkılıç’ı seçimdeki zaferinin ardından tebrik için geleceğiz” diye konuştu. Karamollaoğlu son olarak partisinin Dilovası’ndaki meclis üyesi adayı olan Turan Tekgül’ün gözaltına alınıp sonrasında serbest bırakılmasını sert sözlerle eleştirdi ve, “Saadet Partisi’nin iktidar yürüyüşünden korkuyorlar” diye konuştu.

 

mask

 

mask

 

mask

 

mask

 

mask

 

mask

 

mask

 

mask

 

mask

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.