Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan Bozkurt'tan sert tepki

GÜNDEM 04.05.2019 - 17:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3608+ kez okundu.
 

Doğan Bozkurt'tan sert tepki

Körfez’de geniş kesim tarafından tanınan iş adamı, eski Kars Iğdır Vakfı Başkanı Doğan Bozkurt o isimlere sert tepki gösterdi.

Körfez’de geniş kesim tarafından tanınan iş adamı, eski Kars Iğdır Vakfı Başkanı Doğan Bozkurt o isimlere sert tepki gösterdi. Gazetemize konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan iş adamı Doğan Bozkurt, Tazabey Yaşin ile Mehmet Irak’a sert tepki gösterdi. Bozkurt; Tazebey Yaşin Kars Ardahan Iğdır Vakfı Onursal başkanı değildir. Ayrıca Mehmet Irak’da Kars Akbaba Çerme Köyleri Derneğinin onursal başkanı değildir. Vakfa ve Derneğe hiçbir katkıları olmamıştır Her açılışta kendilerini onursal Başkan olarak ifade eden Tazebey Yaşin ile Mehmet Irak, onursal başkan değiller. Yaptıkları yanlıştır. Şu ana kadar Ne Tazebey Yaşin, ne de Mehmet Irak’ın derneğe hiçbir katkısı olmamıştır. Ançak bu isimler açılışlarda ortaya çıkıp kendilerini onursal başkan diye anons ettiriyorlar. Kendilerine yakıştıramıyorum. Mehmet Irak, Kars Akbaba Çerme Köyleri Derneğinde bir yıl görev yapmıştır. Derneğe şu ana kadar ne maddi ne de manevi katkıları olmamıştır. En büyük katkıyı Gürsel Cimşit vermiştir. Onursal Başkan Gürsel Cimşit’tir. Kars Ardahan Iğdır Vakfı Onursal Başkanı ise Gürbüz Kaya ile Kıyas Bozkurt’tur. Onlardan ricam artık kendilerini onursal başkan diye lanse etmesinler kamuoyunun bilgisi olsun. dedi.  
Körfez’de geniş kesim tarafından tanınan iş adamı, eski Kars Iğdır Vakfı Başkanı Doğan Bozkurt o isimlere sert tepki gösterdi.

Körfez’de geniş kesim tarafından tanınan iş adamı, eski Kars Iğdır Vakfı Başkanı Doğan Bozkurt o isimlere sert tepki gösterdi.

Gazetemize konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan iş adamı Doğan Bozkurt, Tazabey Yaşin ile Mehmet Irak’a sert tepki gösterdi. Bozkurt; Tazebey Yaşin Kars Ardahan Iğdır Vakfı Onursal başkanı değildir. Ayrıca Mehmet Irak’da Kars Akbaba Çerme Köyleri Derneğinin onursal başkanı değildir.

Vakfa ve Derneğe hiçbir katkıları olmamıştır

Her açılışta kendilerini onursal Başkan olarak ifade eden Tazebey Yaşin ile Mehmet Irak, onursal başkan değiller. Yaptıkları yanlıştır. Şu ana kadar Ne Tazebey Yaşin, ne de Mehmet Irak’ın derneğe hiçbir katkısı olmamıştır. Ançak bu isimler açılışlarda ortaya çıkıp kendilerini onursal başkan diye anons ettiriyorlar. Kendilerine yakıştıramıyorum. Mehmet Irak, Kars Akbaba Çerme Köyleri Derneğinde bir yıl görev yapmıştır. Derneğe şu ana kadar ne maddi ne de manevi katkıları olmamıştır. En büyük katkıyı Gürsel Cimşit vermiştir. Onursal Başkan Gürsel Cimşit’tir. Kars Ardahan Iğdır Vakfı Onursal Başkanı ise Gürbüz Kaya ile Kıyas Bozkurt’tur.

Onlardan ricam artık kendilerini onursal başkan diye lanse etmesinler kamuoyunun bilgisi olsun. dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.