Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan’dan Cemevi İnşaatında İnceleme

KÜLTÜR 13.09.2018 - 16:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2693+ kez okundu.
 

Doğan’dan Cemevi İnşaatında İnceleme

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tavşantepe’deki cemevi inşaatında incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tavşantepe’deki cemevi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Doğan’a cemevi İnşaatındaki incelemelerine Tavşantepe Cemevi Başkanı Ali Ekber İncesu, Belediye Meclis Üyeleri Veli Beyaztaş ve Birol Sağlam ile mahalle muhtarı İbrahim Efe eşlik etti. CEMEVLERİNİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ İlgililerden inşaatın durumu hakkında bilgi alan Başkan Doğan “ camilere, cemevlerine her zaman destek veriyoruz.   Burada çok güzel bir Cemevi yapılıyor. İnşaatı ilk günden beri yakından takip ediyoruz. Proje büyük olunca biraz yavaş gitmiş, bunu nasıl hızlandırırız konusunda  bilgi alış verişinde bulunduk” dedi. MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK Tavşantepe Mahallesi’nin yapılan hizmetlerle her geçen gün geliştiğini de söyleyen Doğan “ bu bölgemiz göreve geldiğimizde hizmet açısından  oldukça geriydi. Özellikle Cephanelikte’ki projelerimizle büyük bir hamle başlattık. Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biri, Türkiye’nin, Avrupa’nın en gelişmiş deprem müzelerinden biri, Türkiye’ye model olabilecek Sanal Gerçeklik Küresi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, mesire alanı bu bölgemizde. Böylelikle mahallemizin de değeri arttı. Tavşantepe’de  alt ve üst yapıda önemli yatırımlar yapıldı” şeklinde konuştu.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tavşantepe’deki cemevi inşaatında incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tavşantepe’deki cemevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Doğan’a cemevi İnşaatındaki incelemelerine Tavşantepe Cemevi Başkanı Ali Ekber İncesu, Belediye Meclis Üyeleri Veli Beyaztaş ve Birol Sağlam ile mahalle muhtarı İbrahim Efe eşlik etti.

CEMEVLERİNİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ

İlgililerden inşaatın durumu hakkında bilgi alan Başkan Doğan “ camilere, cemevlerine her zaman destek veriyoruz.   Burada çok güzel bir Cemevi yapılıyor. İnşaatı ilk günden beri yakından takip ediyoruz. Proje büyük olunca biraz yavaş gitmiş, bunu nasıl hızlandırırız konusunda  bilgi alış verişinde bulunduk” dedi.

MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK

Tavşantepe Mahallesi’nin yapılan hizmetlerle her geçen gün geliştiğini de söyleyen Doğan “ bu bölgemiz göreve geldiğimizde hizmet açısından  oldukça geriydi. Özellikle Cephanelikte’ki projelerimizle büyük bir hamle başlattık. Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biri, Türkiye’nin, Avrupa’nın en gelişmiş deprem müzelerinden biri, Türkiye’ye model olabilecek Sanal Gerçeklik Küresi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, mesire alanı bu bölgemizde. Böylelikle mahallemizin de değeri arttı. Tavşantepe’de  alt ve üst yapıda önemli yatırımlar yapıldı” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.