Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan’dan Müteahhitlere Teşekkür Belgesi

GÜNDEM 21.12.2018 - 12:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2383+ kez okundu.
 

Doğan’dan Müteahhitlere Teşekkür Belgesi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, işini zamanında ve titizlikle yapan müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, işini zamanında ve titizlikle yapan müteahhitlere teşekkür belgesi verdi. Başkan Doğan’ın makamında gerçekleşen buluşmada İzmit Belediyesi ile iş yapan Şenol Hafriyatın sahibi Şenol Yalvaç, Gersut İnşaatın sahibi Özkan Gül, Adar İnşaatın sahibi Sadin Adar, Semen Yapının sahibi Murat İpek, Nursel Asfaltın sahipleri Remiz Güngör ile Veysel Özerdem hazır bulundular. Buluşmada firma sahiplerine özenli, titiz ve işlerini zamanında yaptıkları için teşekkür eden Başkan Doğan “görevde bulunduğumuz süre içerisinde müteahhitlerimizle pek bir araya gelemeyiz. Herkes gelir, işini yapar, parasını alır. Doğru olanın da bu olduğuna inanıyorum. Bu süre içerisinde, her birinizin firmasıyla ilgili belediye olarak bir değerlendirme yaptık. Sizlerle ve çalışmalarınızla ilgili dönemin hassasiyeti nedeniyle fedakarlıklarınızdan bahsedilince biz de teşekkür edelim istedik. FEDAKARLIKLARINIZ BELGEYLE ÖLÇÜLMEZ Zaman zaman ekonomik alanda olsun, başka alanda olsun bir takım dalgalanmalar olabilir. Bildiğiniz gibi bir süre önce tamamıyla dışarıdan müdahaleyle olan bir süreci yaşadık. Bu süreçte her firma farklı bir duruş gösterdi. Sizlerin bu süreçte gösterdiğiniz gayretinize, işinize olan saygınıza teşekkür ederiz. Sizin fedakarlıklarınız bu tür belgelerle ölçülmez. Doğuda, Güneydoğu’da, Suriye sınırında askerimiz devletimizin bekası için canını veriyor. Eğer bir ekonomik savaş varsa orda da biz gerektiğinde ekonomik kayıp vereceğiz, fedakarlık yapacağız. Sizler üzerinize düşeni yaptınız. Belediyemizle ilgili çalışmalarda işleri aksatmadan tamamladınız. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Allah kazancınızı daha da arttırsın” şeklinde konuştu. Başkan Doğan’ın teşekkür belgesi verdiği müteahhitler de “ ülke hepimizin. Fedakârlık yapılması gerektiği zaman bunu yapmaktan geri kalmayız. İzmit Belediyesi ile iş yapmaktan da her zaman gurur duyduk. Başkanımıza ve ekibine bizler teşekkür ederiz” dediler.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, işini zamanında ve titizlikle yapan müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, işini zamanında ve titizlikle yapan müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

Başkan Doğan’ın makamında gerçekleşen buluşmada İzmit Belediyesi ile iş yapan Şenol Hafriyatın sahibi Şenol Yalvaç, Gersut İnşaatın sahibi Özkan Gül, Adar İnşaatın sahibi Sadin Adar, Semen Yapının sahibi Murat İpek, Nursel Asfaltın sahipleri Remiz Güngör ile Veysel Özerdem hazır bulundular.

Buluşmada firma sahiplerine özenli, titiz ve işlerini zamanında yaptıkları için teşekkür eden Başkan Doğan “görevde bulunduğumuz süre içerisinde müteahhitlerimizle pek bir araya gelemeyiz. Herkes gelir, işini yapar, parasını alır. Doğru olanın da bu olduğuna inanıyorum. Bu süre içerisinde, her birinizin firmasıyla ilgili belediye olarak bir değerlendirme yaptık. Sizlerle ve çalışmalarınızla ilgili dönemin hassasiyeti nedeniyle fedakarlıklarınızdan bahsedilince biz de teşekkür edelim istedik.

FEDAKARLIKLARINIZ BELGEYLE ÖLÇÜLMEZ

Zaman zaman ekonomik alanda olsun, başka alanda olsun bir takım dalgalanmalar olabilir. Bildiğiniz gibi bir süre önce tamamıyla dışarıdan müdahaleyle olan bir süreci yaşadık. Bu süreçte her firma farklı bir duruş gösterdi. Sizlerin bu süreçte gösterdiğiniz gayretinize, işinize olan saygınıza teşekkür ederiz. Sizin fedakarlıklarınız bu tür belgelerle ölçülmez. Doğuda, Güneydoğu’da, Suriye sınırında askerimiz devletimizin bekası için canını veriyor. Eğer bir ekonomik savaş varsa orda da biz gerektiğinde ekonomik kayıp vereceğiz, fedakarlık yapacağız. Sizler üzerinize düşeni yaptınız. Belediyemizle ilgili çalışmalarda işleri aksatmadan tamamladınız. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Allah kazancınızı daha da arttırsın” şeklinde konuştu.

Başkan Doğan’ın teşekkür belgesi verdiği müteahhitler de “ ülke hepimizin. Fedakârlık yapılması gerektiği zaman bunu yapmaktan geri kalmayız. İzmit Belediyesi ile iş yapmaktan da her zaman gurur duyduk. Başkanımıza ve ekibine bizler teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.