Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan Ergün ; Körfez Belediyesi'ne CHP Bayrağını Dikeceğiz

SİYASET 21.12.2019 - 19:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2748+ kez okundu.
 

Doğan Ergün ; Körfez Belediyesi'ne CHP Bayrağını Dikeceğiz

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanın iş adamı Doğan Ergün, önümüzdeki hafta yapılacak CHP Körfez Olağan Genel Kurulda CHP Körfez İlçe Başkan adayı olduğunu resmen açıkladı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanın iş adamı Doğan Ergün, önümüzdeki hafta yapılacak CHP Körfez Olağan Genel Kurulda CHP Körfez İlçe Başkan adayı olduğunu resmen açıkladı. 29 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak CHP Körfez İlçe Olağan Genel Kurulda ilçede geniş kesim tarafından tanınan iş adamı Doğan Ergün’de gazetemize yaptığı açıklamada aday olduğunu açıkladı. Adaylığı konusunda açıklama yapan Doğan Ergün, “18 Yıla Ulaşan  AKP  İktidarı Devletin Tüm Kurumlarını Muhalifleri  Ezmek, Vatandaşı Yoksullaştırmak İçin Kullanmaktadır. Devletin  Tüm  Olanaklarını Kendi  Yandaşlarına  Paylaştırmak Üzere Kullanan AKP İktidarından Kurtulmanın Yolu, Doğru  Ve Gerçekçi Sosyal Politikalar Ve Bunları Uygulayacak İnançlı,kararlı kadrolardan geçmektedir. şu an delegelerimizin ve parti örgütü üyelerimizin gözlerinde ben,Bu İnancı, Kararlılığı Ve Mücadele Azmini Görüyorum. Önemli olan, siyasi hırs Ve Kariyer beklentisinden uzak, ön yargılardan arınmış, iktidara odaklanmış bir örgüt yapısının oluşturulmasıdır.  Cumhuriyet Halk Partisi’nde her şeyin en İyisine, en güzeline layık Halkımızın her zaman ve her koşulda yanında olarak, gerektiğinde her türlü fedakârlığı  yaparak örgütlerimizi hazır ve dinamik tutmak zorundayız. Gün, farklılıklarımızı ayrışma nedeni olarak değil, bir zenginlik olarak görmemiz gerekiyor. Kişisel Zaaflarımızı Parti Dışında Tutarak, CHP’ ye yaraşır bir vakar ve disiplin dçerisinde,Ülkemizi Karanlık Amaçlarına Alet Etmek İsteyenlerle Mücadele Günüdür.Gün, Dostluk, Barış, Sevgi Ve Dayanışma çalışması yaparak bütünleşeceğiz. Önümüzdeki hafta Pazar günü yapılacak Körfez Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Genel  Kurulda CHP’yi İktidara taşıyacak yolda el ele, omuz omuza birlik olma, birliğimizi, dayanışmamızı Güçlendirmek için hiç durmadan çalışacağız., Önce Kendimizle, Sonra Bizim Gibi Olmayan Bizim Gibi Düşünmeyenlerle, Tüm Toplum Katmanlarıyla, Yani Halkımızla Barışma, Barış İçinde, Bir Arada Yaşama ,Birbirimizi Anlamaya, Dinlemeye Çalışarak, Kimseyi aşağılamadan, Kimseyi Ötelemeden, Yok Saymadan; İnsan Ve Emek Odaklı Bir Hayatı Paylaşma içinde olacağız.  Ancak O Zaman CHP, Siyaset Sahnesinde Gerçekten Hakkettiği, Onurlu Yeri Alabilecek, Tüm Halkın Özlediği, Umutla Beklediği Siyasi İktidarın Gerçek Sahibi Olacağız. Önemli olan politikalarımızı, projelerimizi doğru ve anlaşılır şekilde ifade edebilmek, halkla bütünleşerek, onların sorunlarını çözecek yegâne parti olduğumuz konusunda onlara güven verebilmektir. Yıllardır  yerelde alamadığımız Körfez Belediyesini almak ve CHP bayrağını oraya dikmek boynumuzun borcu olsun.     
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanın iş adamı Doğan Ergün, önümüzdeki hafta yapılacak CHP Körfez Olağan Genel Kurulda CHP Körfez İlçe Başkan adayı olduğunu resmen açıkladı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanın iş adamı Doğan Ergün, önümüzdeki hafta yapılacak CHP Körfez Olağan Genel Kurulda CHP Körfez İlçe Başkan adayı olduğunu resmen açıkladı.

29 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak CHP Körfez İlçe Olağan Genel Kurulda ilçede geniş kesim tarafından tanınan iş adamı Doğan Ergün’de gazetemize yaptığı açıklamada aday olduğunu açıkladı.

Adaylığı konusunda açıklama yapan Doğan Ergün, “18 Yıla Ulaşan  AKP  İktidarı Devletin Tüm Kurumlarını Muhalifleri  Ezmek, Vatandaşı Yoksullaştırmak İçin Kullanmaktadır. Devletin  Tüm  Olanaklarını Kendi  Yandaşlarına  Paylaştırmak Üzere Kullanan AKP İktidarından Kurtulmanın Yolu, Doğru  Ve Gerçekçi Sosyal Politikalar Ve Bunları Uygulayacak İnançlı,kararlı kadrolardan geçmektedir. şu an delegelerimizin ve parti örgütü üyelerimizin gözlerinde ben,Bu İnancı, Kararlılığı Ve Mücadele Azmini Görüyorum. Önemli olan, siyasi hırs Ve Kariyer beklentisinden uzak, ön yargılardan arınmış, iktidara odaklanmış bir örgüt yapısının oluşturulmasıdır.

 Cumhuriyet Halk Partisi’nde her şeyin en İyisine, en güzeline layık Halkımızın her zaman ve her koşulda yanında olarak, gerektiğinde her türlü fedakârlığı  yaparak örgütlerimizi hazır ve dinamik tutmak zorundayız. Gün, farklılıklarımızı ayrışma nedeni olarak değil, bir zenginlik olarak görmemiz gerekiyor. Kişisel Zaaflarımızı Parti Dışında Tutarak, CHP’ ye yaraşır bir vakar ve disiplin dçerisinde,Ülkemizi Karanlık Amaçlarına Alet Etmek İsteyenlerle Mücadele Günüdür.Gün, Dostluk, Barış, Sevgi Ve Dayanışma çalışması yaparak bütünleşeceğiz.

Önümüzdeki hafta Pazar günü yapılacak Körfez Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Genel  Kurulda CHP’yi İktidara taşıyacak yolda el ele, omuz omuza birlik olma, birliğimizi, dayanışmamızı Güçlendirmek için hiç durmadan çalışacağız., Önce Kendimizle, Sonra Bizim Gibi Olmayan Bizim Gibi Düşünmeyenlerle, Tüm Toplum Katmanlarıyla, Yani Halkımızla Barışma, Barış İçinde, Bir Arada Yaşama ,Birbirimizi Anlamaya, Dinlemeye Çalışarak, Kimseyi aşağılamadan, Kimseyi Ötelemeden, Yok Saymadan; İnsan Ve Emek Odaklı Bir Hayatı Paylaşma içinde olacağız.  Ancak O Zaman CHP, Siyaset Sahnesinde Gerçekten Hakkettiği, Onurlu Yeri Alabilecek, Tüm Halkın Özlediği, Umutla Beklediği Siyasi İktidarın Gerçek Sahibi Olacağız.

Önemli olan politikalarımızı, projelerimizi doğru ve anlaşılır şekilde ifade edebilmek, halkla bütünleşerek, onların sorunlarını çözecek yegâne parti olduğumuz konusunda onlara güven verebilmektir.

Yıllardır  yerelde alamadığımız Körfez Belediyesini almak ve CHP bayrağını oraya dikmek boynumuzun borcu olsun.

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.