Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğu Kışla Pazar Alanı'nda hatalı parklanmaya geçit yok

GÜNDEM 05.06.2020 - 12:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2833+ kez okundu.
 

Doğu Kışla Pazar Alanı'nda hatalı parklanmaya geçit yok

İzmit Doğu Kışla Perşembe Pazarı’nda yasak parklanma yapan araçlar, Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından çekici ile kaldırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kamu düzeni, vatandaşın huzuru ve sağlığı için kendi sorumluluk sahasındaki görevlerini 7 gün 24 saat sürdürüyor. İzmit Doğu Kışla Perşembe Pazarı alanında bazı araçlar yeşil alanlara ve yasaklı bölgelere park ediliyor. Bu araçlar hakkında işlem yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çekici ile araçları yerlerinden kaldırıyor. CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR Doğu Kışla Perşembe Pazarı’nda bazı araçlar yeşil alanlara park ediyor. Hatalı park yapan araçları tespit eden Büyükşehir Zabıta ekipleri, çekici ile kaldırıyor. Çekiciye alınan araçlar yediemin otoparkına götürülüyor. Pazarın açık olduğu günlerde açık otoparka park etmeleri yasak olan kamyon, kamyonet ve otobüs gibi araçlar da çekiciyle bulundukları yerden kaldırılıyor. Çekilen araçlara yasal çerçevelerde cezai işlem uygulanıyor.  
İzmit Doğu Kışla Perşembe Pazarı’nda yasak parklanma yapan araçlar, Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından çekici ile kaldırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kamu düzeni, vatandaşın huzuru ve sağlığı için kendi sorumluluk sahasındaki görevlerini 7 gün 24 saat sürdürüyor. İzmit Doğu Kışla Perşembe Pazarı alanında bazı araçlar yeşil alanlara ve yasaklı bölgelere park ediliyor. Bu araçlar hakkında işlem yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çekici ile araçları yerlerinden kaldırıyor.

CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

Doğu Kışla Perşembe Pazarı’nda bazı araçlar yeşil alanlara park ediyor. Hatalı park yapan araçları tespit eden Büyükşehir Zabıta ekipleri, çekici ile kaldırıyor. Çekiciye alınan araçlar yediemin otoparkına götürülüyor. Pazarın açık olduğu günlerde açık otoparka park etmeleri yasak olan kamyon, kamyonet ve otobüs gibi araçlar da çekiciyle bulundukları yerden kaldırılıyor. Çekilen araçlara yasal çerçevelerde cezai işlem uygulanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.