Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dördüzlerin Kitap Fuarı sevinci

GÜNDEM 01.05.2019 - 01:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2816+ kez okundu.
 

Dördüzlerin Kitap Fuarı sevinci

11. Kocaeli Kitap Fuarı İstanbul’da yaşayan 2 . sınıf öğrencileri dördüzleri de misafir etti.

İstanbul’da yaşayan Türk ailesinin dördüz kızları Kocaeli Kitap Fuarı’na annesi ve babası ile birlikte geldi. 2. sınıf öğrencisi olan dördüzler Zeynep, Ayşegül, Dilruba ve Dilefza, gezilmedik yayınevi ve sahaf bırakmadı. Türk ailesi, kızlarının kitap okuma sevgisi sayesinde Türkiye’deki tüm kitap fuarlarını gezdiklerini ifade etti. İZMİR, İSTANBUL ŞİMDİ DE KOCAELİ Sık sık kitap fuarlarını gezdiklerini ve çocuklarının istedikleri kitapları almaya özen gösterdiklerini belirten Türk ailesi “Kocaeli Kitap Fuarı’nı dört gözle bekledik. Kızlarımız çok heyecanlıydı, aylar öncesinden kitap listesi yaptılar. Kızlarımızın kitaba olan sevgisi bizi çok mutlu ediyor. Umarız kitaba olan sevgileri ömür boyu sürer.” dedi. HER GÜN SAATLERCE KİTAP OKUYORLAR Kitaplara olan sevgilerinin küçük yaşta başladığını söyleyen Türk ailesi “Biz de çok kitap okuyoruz. Çocuklarımıza kitabı okumalarını söylemek yerine, kendi hal ve hareketlerimizle göstermeye çalıştık. Bebekliklerinden beri, bizi hep elimizde kitapla gördüler.“ dedi. EN SON HANSEL VE GRETEL’İ OKUDUK Kocaeli Kitap Fuarı’nda gördükleri hemen hemen her çocuk kitabını alan Zeynep, Ayşegül, Dilruba ve Dilefza Türk “Kitap okumayı çok seviyoruz. En son Kurabiye Canavarı ve Hansel ve Gretel’i okuduk. Her okuduğumuz kitabın özetini çıkarıp saklıyoruz. Bir an önce eve gidip yeni aldığımız kitapları okumak istiyoruz. “ dediler.  
11. Kocaeli Kitap Fuarı İstanbul’da yaşayan 2 . sınıf öğrencileri dördüzleri de misafir etti.

İstanbul’da yaşayan Türk ailesinin dördüz kızları Kocaeli Kitap Fuarı’na annesi ve babası ile birlikte geldi. 2. sınıf öğrencisi olan dördüzler Zeynep, Ayşegül, Dilruba ve Dilefza, gezilmedik yayınevi ve sahaf bırakmadı. Türk ailesi, kızlarının kitap okuma sevgisi sayesinde Türkiye’deki tüm kitap fuarlarını gezdiklerini ifade etti.

İZMİR, İSTANBUL ŞİMDİ DE KOCAELİ

Sık sık kitap fuarlarını gezdiklerini ve çocuklarının istedikleri kitapları almaya özen gösterdiklerini belirten Türk ailesi “Kocaeli Kitap Fuarı’nı dört gözle bekledik. Kızlarımız çok heyecanlıydı, aylar öncesinden kitap listesi yaptılar. Kızlarımızın kitaba olan sevgisi bizi çok mutlu ediyor. Umarız kitaba olan sevgileri ömür boyu sürer.” dedi.

HER GÜN SAATLERCE KİTAP OKUYORLAR

Kitaplara olan sevgilerinin küçük yaşta başladığını söyleyen Türk ailesi “Biz de çok kitap okuyoruz. Çocuklarımıza kitabı okumalarını söylemek yerine, kendi hal ve hareketlerimizle göstermeye çalıştık. Bebekliklerinden beri, bizi hep elimizde kitapla gördüler.“ dedi.

EN SON HANSEL VE GRETEL’İ OKUDUK

Kocaeli Kitap Fuarı’nda gördükleri hemen hemen her çocuk kitabını alan Zeynep, Ayşegül, Dilruba ve Dilefza Türk “Kitap okumayı çok seviyoruz. En son Kurabiye Canavarı ve Hansel ve Gretel’i okuduk. Her okuduğumuz kitabın özetini çıkarıp saklıyoruz. Bir an önce eve gidip yeni aldığımız kitapları okumak istiyoruz. “ dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.