Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dünya Ruh Sağlığı Etkinlikleri Tüm Hızıyla Başladı

SAĞLIK 10.10.2018 - 22:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2298+ kez okundu.
 

Dünya Ruh Sağlığı Etkinlikleri Tüm Hızıyla Başladı

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü etkinlikleri kapsamında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü,İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve Gebze Gençlik Merkezi işbirliğinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Bu kapsamda 10 Ekim Çarşamba günü Kocaeli Sabancı Kültür Merkezi ve Gebze Gençlik Merkezinde  "Gençler ve Ruh Sağlığı" konulu seminerler  düzenlendi. İzmit, Mimar Sinan, Yavuz Kız Mesleki Teknik ve Gebze Anadolu Liselerinde  eğitim gören toplam 370  öğrencinin katıldığı seminerlerde SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uz. Dr. Selcen Esenyel ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uz. Dr. İrem Damla Çimen tarafından katılımcılara ruh sağlığını koruma ve güçlendirme amacıyla, psikolojik dayanıklılık, iyi ilişkiler kurma, olumlu düşünme gibi konularda önemli bilgiler aktarıldı. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından koordine edilen programların Ekim ayı boyunca farklı kurum ve kuruluşlar ile birlikte devam etmesi planlanıyor.
10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü etkinlikleri kapsamında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü,İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve Gebze Gençlik Merkezi işbirliğinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Bu kapsamda 10 Ekim Çarşamba günü Kocaeli Sabancı Kültür Merkezi ve Gebze Gençlik Merkezinde  "Gençler ve Ruh Sağlığı" konulu seminerler  düzenlendi.

İzmit, Mimar Sinan, Yavuz Kız Mesleki Teknik ve Gebze Anadolu Liselerinde  eğitim gören toplam 370  öğrencinin katıldığı seminerlerde SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uz. Dr. Selcen Esenyel ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uz. Dr. İrem Damla Çimen tarafından katılımcılara ruh sağlığını koruma ve güçlendirme amacıyla, psikolojik dayanıklılık, iyi ilişkiler kurma, olumlu düşünme gibi konularda önemli bilgiler aktarıldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından koordine edilen programların Ekim ayı boyunca farklı kurum ve kuruluşlar ile birlikte devam etmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.