Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Durhasanlı Ne Derse O Olacak

YAŞAM 09.01.2020 - 20:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2191+ kez okundu.
 

Durhasanlı Ne Derse O Olacak

İzmit Belediyesi Başkan yardımcıları ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri 600 dönüm tarım alanının sanayi imarına çevrilmesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere İzmit Durhasan Köyü’nü ziyaret etti.

İzmit Belediyesi Başkan yardımcıları ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri 600 dönüm tarım alanının sanayi imarına çevrilmesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere İzmit Durhasan Köyü’nü ziyaret etti. İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Bulut ve Ünal Özmural ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Muhtar Masası Koordinatörü Süleyman Şen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve İmar Komisyonu üyeleri Engin Taşdemir ve Orhan Tanış, Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Durhasan Köyünde 600 dönüm Tarım Alanının Sanayi İmarına çevrilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Durhasanlılarla bir araya geldi. DURHASAN HANGİ KARARI VERİRSE ARKASINDAYIZ 660 dönümlük tarım arazisinin küçük sanayi alanına dönüştürülmek istendiği İzmit Durhasan Mahallesi’nde Muhtar Ünal Turan ve beraberindeki vatandaşlarla görüşen Meclis üyesi Taşdemir, Durhasan sakinlerinin isteklerinin kendilerine referans olduğunu belirtti. Durhasan’da kimsenin istemediği bir şeyin yapılmaması gerektiğine de değinen Meclis üyesi Taşdemir, “Köylülerimizin kararı hangi yöndeyse ona göre karar vereceğiz. Kimsenin kararına karışamayız, en iyisini Durhasanlılar bilir” dedi. REFERANDUM KARARI ALINDI İzmit’e bağlı Durhasan Köyü’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 600 dönüm tarım alanının sanayi imarına çevrilmesiyle ilgili köylülerin görüşünü alan İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Bulut ve Ünal Özmural ise, “Durhasan Mahallesinin durumuyla ilgili olarak Büyükşehir Meclisinde bir muhalefet şerhimiz var” görüşünde bulundu. Toplantı sonrasında ise Durhasan sakinlerinin aldığı ortak karar sonrasında referandum yapılması kararı alındı. Referandum tarihinin ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.  
İzmit Belediyesi Başkan yardımcıları ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri 600 dönüm tarım alanının sanayi imarına çevrilmesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere İzmit Durhasan Köyü’nü ziyaret etti.

İzmit Belediyesi Başkan yardımcıları ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri 600 dönüm tarım alanının sanayi imarına çevrilmesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere İzmit Durhasan Köyü’nü ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Bulut ve Ünal Özmural ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Muhtar Masası Koordinatörü Süleyman Şen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve İmar Komisyonu üyeleri Engin Taşdemir ve Orhan Tanış, Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Durhasan Köyünde 600 dönüm Tarım Alanının Sanayi İmarına çevrilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Durhasanlılarla bir araya geldi.

DURHASAN HANGİ KARARI VERİRSE ARKASINDAYIZ

660 dönümlük tarım arazisinin küçük sanayi alanına dönüştürülmek istendiği İzmit Durhasan Mahallesi’nde Muhtar Ünal Turan ve beraberindeki vatandaşlarla görüşen Meclis üyesi Taşdemir, Durhasan sakinlerinin isteklerinin kendilerine referans olduğunu belirtti. Durhasan’da kimsenin istemediği bir şeyin yapılmaması gerektiğine de değinen Meclis üyesi Taşdemir, “Köylülerimizin kararı hangi yöndeyse ona göre karar vereceğiz. Kimsenin kararına karışamayız, en iyisini Durhasanlılar bilir” dedi.

REFERANDUM KARARI ALINDI

İzmit’e bağlı Durhasan Köyü’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 600 dönüm tarım alanının sanayi imarına çevrilmesiyle ilgili köylülerin görüşünü alan İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Bulut ve Ünal Özmural ise, “Durhasan Mahallesinin durumuyla ilgili olarak Büyükşehir Meclisinde bir muhalefet şerhimiz var” görüşünde bulundu. Toplantı sonrasında ise Durhasan sakinlerinin aldığı ortak karar sonrasında referandum yapılması kararı alındı. Referandum tarihinin ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.