Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ekşiler, talebini geri çekti

GÜNDEM 05.01.2021 - 15:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2365+ kez okundu.
 

Ekşiler, talebini geri çekti

İzmit Belediyesi Ocak Ayı Meclis toplantısı öncesi uzun süredir gündemde olan ekşi inşaat, kat artışı talebini geri çekti

İzmit Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısı bugün Yunus Emre Kültür Merkezinde yapıldı. Daha önceleri BELSA Plazada bulunan meclis salonunda yapılan toplantılar pandemi tedbirleri kapsamında Yunus Emre Kültür Merkezine taşındı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında yapılan toplantıda 20 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında gündem maddesi görüşülmesi öncesi soru önergeleri sunuldu. EKŞİLER TALEBİNİ GERİ ÇEKTİ Meclis toplantısında gündem görüşülmesi öncesi önemli bir olay yaşandı. Uzun süredir gündemde olan Ekşi İnşaat’a ait Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki imar değişikliği talebi çok tartışılmıştı. Firma bu talebini geri çekti. Bu talep komisyona gönderilmek üzere gündeme alındı. Ekşi ailesine ait bu alanda 4 kattan 8 kata imar değişikliği teklifi kabul görmüştü.  
İzmit Belediyesi Ocak Ayı Meclis toplantısı öncesi uzun süredir gündemde olan ekşi inşaat, kat artışı talebini geri çekti

İzmit Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısı bugün Yunus Emre Kültür Merkezinde yapıldı. Daha önceleri BELSA Plazada bulunan meclis salonunda yapılan toplantılar pandemi tedbirleri kapsamında Yunus Emre Kültür Merkezine taşındı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında yapılan toplantıda 20 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında gündem maddesi görüşülmesi öncesi soru önergeleri sunuldu.

EKŞİLER TALEBİNİ GERİ ÇEKTİ

Meclis toplantısında gündem görüşülmesi öncesi önemli bir olay yaşandı. Uzun süredir gündemde olan Ekşi İnşaat’a ait Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki imar değişikliği talebi çok tartışılmıştı. Firma bu talebini geri çekti. Bu talep komisyona gönderilmek üzere gündeme alındı. Ekşi ailesine ait bu alanda 4 kattan 8 kata imar değişikliği teklifi kabul görmüştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.