Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Elektronik Atık Çöp Değildir

GÜNDEM 03.07.2019 - 22:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1538+ kez okundu.
 

Elektronik Atık Çöp Değildir

İzmit Belediyesi’nden yapılan çağrıda, vatandaşlardan ev ve işyerlerindeki televizyon, bilgisayar gibi elektronik atıkları çöpe atmamaları istendi.

İzmit Belediyesi’nden yapılan çağrıda, vatandaşlardan ev ve işyerlerindeki  televizyon, bilgisayar gibi elektronik atıkları çöpe atmamaları istendi. Elektronik atıkların içinde bulunan ağır metaller, gazlar, kimyasalların kontrolsüz şekilde atılması halinde insan ve çevre sağlığı açısından büyük tehlikeler oluşturduğunu söyleyen İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri “  elektronik atık çok tehlikeli bir atıktır. Bilgisayarlar,  televizyonlar, buzdolabı, çamaşır makinası gibi kullanılmış elektronik atıklar, diğer evsel atıklar gibi çöpe atılmamalı. Çöpe atılan atıklardaki ağır metaller toprağın, suyun ve havanın kirlenmesine yol açmaktadır.  İzmit Belediyesi olarak bu tür atıkları toplayan ekiplerimiz var. Ev ve işyerlerinde kullanılmış elektronik ve elektrikli eşyalar bulunanlar 318 00 77 numaralı telefonu arayarak bunları aldırabilirler. Kentimizde haftada ortalama 1000 kilogram elektronik atık toplanmaktadır” dediler.
İzmit Belediyesi’nden yapılan çağrıda, vatandaşlardan ev ve işyerlerindeki televizyon, bilgisayar gibi elektronik atıkları çöpe atmamaları istendi.

İzmit Belediyesi’nden yapılan çağrıda, vatandaşlardan ev ve işyerlerindeki  televizyon, bilgisayar gibi elektronik atıkları çöpe atmamaları istendi.

Elektronik atıkların içinde bulunan ağır metaller, gazlar, kimyasalların kontrolsüz şekilde atılması halinde insan ve çevre sağlığı açısından büyük tehlikeler oluşturduğunu söyleyen İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri “  elektronik atık çok tehlikeli bir atıktır. Bilgisayarlar,  televizyonlar, buzdolabı, çamaşır makinası gibi kullanılmış elektronik atıklar, diğer evsel atıklar gibi çöpe atılmamalı. Çöpe atılan atıklardaki ağır metaller toprağın, suyun ve havanın kirlenmesine yol açmaktadır.  İzmit Belediyesi olarak bu tür atıkları toplayan ekiplerimiz var. Ev ve işyerlerinde kullanılmış elektronik ve elektrikli eşyalar bulunanlar 318 00 77 numaralı telefonu arayarak bunları aldırabilirler. Kentimizde haftada ortalama 1000 kilogram elektronik atık toplanmaktadır” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.