Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emekli astsubayların kavgası kanlı bitti!

ASAYİŞ 11.06.2020 - 13:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1403+ kez okundu.
 

Emekli astsubayların kavgası kanlı bitti!

Gölcük Değirmendere’de komşu olan iki emekli astsubay arasına çıkan tartışmada bir kişi bacağından vurularak yaralandı.

Gölcük Değirmendere’de komşu olan iki emekli astsubay arasına çıkan tartışmada bir kişi bacağından vurularak yaralandı. Alınan bilgiye göre Gölcük Değirmendere Atatürk Mahallesinde ikamet eden ve her ikisi de emekli astsubay olan komşular arasında geçmişe dayalı husumet nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre Suat G.'nin binasının önünden yağmur suyu giderini bahçe sulamasına aktarması nedeniyle komşusu Ramazan G. ile başlayan tartışma kavgaya dönüşünce çevredeki diğer komşuları ikiliyi ayırdı. Ramazan G. akşam saatlerinde komşusunun evinin önüne tekrar geldi. Suat G. dışarı çıkınca da silahını çekerek ard arda 3 el ateş etti. Olayda iki bacağından yaralanan Suat G.  çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan  hemen sonra silahını bahçeye atan Ramazan G. polis merkezine giderek teslim oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Gölcük Değirmendere’de komşu olan iki emekli astsubay arasına çıkan tartışmada bir kişi bacağından vurularak yaralandı.

Gölcük Değirmendere’de komşu olan iki emekli astsubay arasına çıkan tartışmada bir kişi bacağından vurularak yaralandı.

Alınan bilgiye göre Gölcük Değirmendere Atatürk Mahallesinde ikamet eden ve her ikisi de emekli astsubay olan komşular arasında geçmişe dayalı husumet nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre Suat G.'nin binasının önünden yağmur suyu giderini bahçe sulamasına aktarması nedeniyle komşusu Ramazan G. ile başlayan tartışma kavgaya dönüşünce çevredeki diğer komşuları ikiliyi ayırdı. Ramazan G. akşam saatlerinde komşusunun evinin önüne tekrar geldi. Suat G. dışarı çıkınca da silahını çekerek ard arda 3 el ateş etti. Olayda iki bacağından yaralanan Suat G.  çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan  hemen sonra silahını bahçeye atan Ramazan G. polis merkezine giderek teslim oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.