Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emekli bekçi koronavirüse yenildi

Vefat 11.12.2020 - 13:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1869+ kez okundu.
 

Emekli bekçi koronavirüse yenildi

İzmit Terzibayırı Mahallesinde ikamet eden emekli bekçi Nejdet Yavuz, Covit – 19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Terzibayırı Mahallesinde ikamet eden  emekli bekçi Nejdet Yavuz, Covit – 19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İzmit Terzibayırı Mahallesinde ikamet eden Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden emekli eski bekçilerden Nejdet Yavuz (70) akciğer ve solunum rahatsızlıklarına bağlı Covid-19 nedeniyle KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi görüyordu. Yaklaşık 9 gündür tedavisi devam eden Yavuz yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve 5 çocuk babası olan Nejdet Yavuz’un cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi. 
İzmit Terzibayırı Mahallesinde ikamet eden emekli bekçi Nejdet Yavuz, Covit – 19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Terzibayırı Mahallesinde ikamet eden  emekli bekçi Nejdet Yavuz, Covit – 19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Terzibayırı Mahallesinde ikamet eden Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden emekli eski bekçilerden Nejdet Yavuz (70) akciğer ve solunum rahatsızlıklarına bağlı Covid-19 nedeniyle KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi görüyordu. Yaklaşık 9 gündür tedavisi devam eden Yavuz yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve 5 çocuk babası olan Nejdet Yavuz’un cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.