Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emekli öğretmen kalbine yenik düştü

Vefat 07.04.2020 - 17:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1707+ kez okundu.
 

Emekli öğretmen kalbine yenik düştü

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Mimar Sinan İlkokulu’ndan emekli Ümmühan Pulur, kalp yetmezliği sonucu vefat etti

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde eğitim veren Mimar Sinan İlkokulu’ndan emekli olan 63 yaşındaki Ümmühan Pulur, kalp yetmezliği sonucu vefat etti. Bir süre önce kanser hastalığı ile mücadele eden ve bu savaştan başarıyla çıkan Ümmühan Pulur, kalp yetmezliği sonucu vefat etti. Koronavirüs salgını nedeniyle cenaze töreni yapılmayacak olan Ümmühan Pulur’un, test sonuçlarının beklendiği ve sonrasında defin işlemi yapılacağı öğrenildi. Sonuçların alınmasından sonra Ümmühan Pulur Körfez’de toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhume Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Körfez Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Mimar Sinan İlkokulu’ndan emekli Ümmühan Pulur, kalp yetmezliği sonucu vefat etti

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde eğitim veren Mimar Sinan İlkokulu’ndan emekli olan 63 yaşındaki Ümmühan Pulur, kalp yetmezliği sonucu vefat etti.

Bir süre önce kanser hastalığı ile mücadele eden ve bu savaştan başarıyla çıkan Ümmühan Pulur, kalp yetmezliği sonucu vefat etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle cenaze töreni yapılmayacak olan Ümmühan Pulur’un, test sonuçlarının beklendiği ve sonrasında defin işlemi yapılacağı öğrenildi.

Sonuçların alınmasından sonra Ümmühan Pulur Körfez’de toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhume Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.