Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emekli öğretmen Nurettin Deniz Koronaya yenik düştü

Vefat 12.12.2020 - 15:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1824+ kez okundu.
 

Emekli öğretmen Nurettin Deniz Koronaya yenik düştü

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan sevilen eğitimcilerinden biri olan emekli öğretmen Nurettin Deniz (64) Koronavirüs'e yenik düşerek hayatını yitirdi.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan sevilen eğitimcilerinden biri olan emekli öğretmen Nurettin Deniz (64) Koronavirüs'e yenik düşerek hayatını yitirdi.Körfez Güney Mahallesi’nde oturan ve emekli öğretmen olan Nurettin Deniz (64) yakalandığı Covid nedeniyle vefat etti Alınan bilgilere göre Güney Mahallesi’nde oturan Nurettin Deniz, Covid virüsü nedeniyle bir süredir özel bir hastanede tedavi görüyordu. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 2 çocuk babası Nurettin Deniz, bugün saat 12.30’da Körfez Mezarlığı’ndan alınarak aynı yerde toprağa verildi. Körfez Manşet gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan sevilen eğitimcilerinden biri olan emekli öğretmen Nurettin Deniz (64) Koronavirüs'e yenik düşerek hayatını yitirdi.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan sevilen eğitimcilerinden biri olan emekli öğretmen Nurettin Deniz (64) Koronavirüs'e yenik düşerek hayatını yitirdi.Körfez Güney Mahallesi’nde oturan ve emekli öğretmen olan Nurettin Deniz (64) yakalandığı Covid nedeniyle vefat etti

Alınan bilgilere göre Güney Mahallesi’nde oturan Nurettin Deniz, Covid virüsü nedeniyle bir süredir özel bir hastanede tedavi görüyordu.

Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 2 çocuk babası Nurettin Deniz, bugün saat 12.30’da Körfez Mezarlığı’ndan alınarak aynı yerde toprağa verildi.

Körfez Manşet gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.