Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emekli oldu, CHP'ye üye oldu

SİYASET 05.09.2018 - 23:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2567+ kez okundu.
 

Emekli oldu, CHP'ye üye oldu

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan zaman zaman adı CHP'den Körfez Belediye Başkanlığı için geçen Eğitimci öğretmen Serap Baykurt, geçtiğimiz günlerde emekli oldu. Emekli olduktan sonra siyasete atılarak CHP'ye üye oldu.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan zaman zaman adı CHP' den Körfez Belediye Başkanlığı için geçen Eğitimci öğretmen Serap Baykurt, geçtiğimiz günlerde emekli oldu. Emekli olduktan sonra siyasete atılarak CHP'ye üye oldu. Körfez Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe örgütüne giden Serap Baykurt, ilçe başkanı Cavit Dağdeviren ve yönetimi tarafından sıcak ilgi ile karşılandı. İlçe örgütü binasında üyelik formunu dolduran Baykurt, "Atatürk'ün Partisi Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olduğum için mutluyum. Ülkenin bu koşulları karşısında CHP, yani Atatürk’ün partisi bu ülkenin kurumsal kimlik olarak söylüyorum, sigortası. Bu ülkenin sigortası. Türkiye’nin bir anlamda ayağa kalkabilmesi için CHP’nin ayağa kalkması gerekir. Bu süreçte herhangi bir şekilde bir katkım olabilir mi? Bir de hep eleştiri yaparken deniyor ya, içinde olmak lazım.” dedi. Baykurt, üyelikten sonra hemen yerel seçim çalışmalarına hemen başlayacağım" ded. İlçe Başkanı Dağdeviren ise, Serap Baykurt'un Cumhuriyet Halk Partisi üye oluşu bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ederim. Kendisinden yerel seçim çalışmalarında faydalanacağız" dedi. Konuşmaların ardından üye formu doldurularak Serap Baykurt resmen CHP'li oldu.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan zaman zaman adı CHP'den Körfez Belediye Başkanlığı için geçen Eğitimci öğretmen Serap Baykurt, geçtiğimiz günlerde emekli oldu. Emekli olduktan sonra siyasete atılarak CHP'ye üye oldu.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan zaman zaman adı CHP' den Körfez Belediye Başkanlığı için geçen Eğitimci öğretmen Serap Baykurt, geçtiğimiz günlerde emekli oldu. Emekli olduktan sonra siyasete atılarak CHP'ye üye oldu.

Körfez Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe örgütüne giden Serap Baykurt, ilçe başkanı Cavit Dağdeviren ve yönetimi tarafından sıcak ilgi ile karşılandı. İlçe örgütü binasında üyelik formunu dolduran Baykurt, "Atatürk'ün Partisi Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olduğum için mutluyum. Ülkenin bu koşulları karşısında CHP, yani Atatürk’ün partisi bu ülkenin kurumsal kimlik olarak söylüyorum, sigortası. Bu ülkenin sigortası. Türkiye’nin bir anlamda ayağa kalkabilmesi için CHP’nin ayağa kalkması gerekir. Bu süreçte herhangi bir şekilde bir katkım olabilir mi? Bir de hep eleştiri yaparken deniyor ya, içinde olmak lazım.” dedi. Baykurt, üyelikten sonra hemen yerel seçim çalışmalarına hemen başlayacağım" ded.

İlçe Başkanı Dağdeviren ise, Serap Baykurt'un Cumhuriyet Halk Partisi üye oluşu bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ederim. Kendisinden yerel seçim çalışmalarında faydalanacağız" dedi.

Konuşmaların ardından üye formu doldurularak Serap Baykurt resmen CHP'li oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.