Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

EMEP’ten intihar açıklaması! “Bu düzen yıkılmak zorundadır”

SİYASET 14.02.2021 - 16:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2406+ kez okundu.
 

EMEP’ten intihar açıklaması! “Bu düzen yıkılmak zorundadır”

Emek Partisi Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan, kentimizde son 1 haftada yaşanan 5 intihara ilişkin açıklama yaptı. Erkan açıklamasında iktidarı ve politikalarını hedef aldı.

Emek Partisi Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan, kentimizde son 1 haftada yaşanan 5 intihara ilişkin açıklama yaptı. Erkan açıklamasında iktidarı ve politikalarını hedef aldı. Kocaeli’de son bir haftada 5 genç intihar etti. Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan maddi imkansızlıklar nedeni ile gerçekleşen intiharlar ile ilgili açıklama yaptı. "Kocaeli’ de son 1 haftada 5 genç içine düştüğü ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdi" diyen Erkan, "Tugay, Ahmet, Kadir, Ünal ve Samet. En büyüğü 32 yaşında olan bu gencecik insanların, bugün aramızda olmayışının sorumluları kim veya kimlerdir?" diye sordu. “AY’A GİTME HAYALLERİ PAZARLIYORLAR” Ünal Çetinkaya'nın ardında bıraktığı nota değinen Erkan, "Ünal aslında paylaştığı bu notla yalın bir gerçeği açığa vuruyor. Bu ülkede milyonlarca genç içine düştüğü geleceksizlik, işsizlik ve yoksulluktan kurtulabilmenin tek yolunun hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor. Metropoll Araştırma Şirketinin gerçekleştirdiği ve geçtiğimiz günlerde açıkladığı anket sonuçlarına göre de gençlerin yüzde 47,9’u başka bir ülkede yaşamak, yüzde 52’si başka bir ülkede eğitim almak istiyor. Sermaye ve onun iktidarının sürdürülmesi için canını dişine takan AKP ve MHP ittifakı açıkladığı müjdeli haberlerle Ay’a gitme hayallerini pazarlayadursun; bugün ülke gençliğinin azımsanmayacak bir kısmı ‘bu ülkede yaşanmaz’ noktasına getirilmiştir" dedi.  “BU DÜZEN YIKILMAK ZORUNDADIR” İntiharları körükleyenin bu düzen olduğunu belirten Erkan, “Bir yanda pandemi koşullarında yaşam kaygısı günden güne büyüyen milyonlarca genç, işçi ve kadın diğer yanda karını katlayan patronlar. Bir yanda ‘Açım, evime ekmek götüremiyorum’ diyenler, diğer yanda vatandaşın isyanına ‘Cebindeki telefonu kaç paraya aldın’ diye cevap veren yöneticiler. Bir yanda memleketinden iş bulma ümidiyle kalkıp Kocaeli’ne gelen ve geçinemediği için canına kıyan Ünal, işsiz olduğu için bunalıma giren Tugay; diğer yanda ‘İtibardan tasarruf olmaz’ diyerek milyonları savuran saray ve şürekâsı. Ünal’ı çalıştığı inşaattan boşluğa, Tugay’ı o köprüden aşağıya iten bu düzenin kendisidir. İşte tam da bu nedenle bütün zenginlikleri yaratanların, üretenlerin açlığa ve sefalete mahkum edildiği bu düzen yıkılmak zorundadır!" dedi.  
Emek Partisi Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan, kentimizde son 1 haftada yaşanan 5 intihara ilişkin açıklama yaptı. Erkan açıklamasında iktidarı ve politikalarını hedef aldı.

Emek Partisi Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan, kentimizde son 1 haftada yaşanan 5 intihara ilişkin açıklama yaptı. Erkan açıklamasında iktidarı ve politikalarını hedef aldı.

Kocaeli’de son bir haftada 5 genç intihar etti. Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan maddi imkansızlıklar nedeni ile gerçekleşen intiharlar ile ilgili açıklama yaptı. "Kocaeli’ de son 1 haftada 5 genç içine düştüğü ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdi" diyen Erkan, "Tugay, Ahmet, Kadir, Ünal ve Samet. En büyüğü 32 yaşında olan bu gencecik insanların, bugün aramızda olmayışının sorumluları kim veya kimlerdir?" diye sordu.

AY’A GİTME HAYALLERİ PAZARLIYORLAR”

Ünal Çetinkaya'nın ardında bıraktığı nota değinen Erkan, "Ünal aslında paylaştığı bu notla yalın bir gerçeği açığa vuruyor. Bu ülkede milyonlarca genç içine düştüğü geleceksizlik, işsizlik ve yoksulluktan kurtulabilmenin tek yolunun hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor. Metropoll Araştırma Şirketinin gerçekleştirdiği ve geçtiğimiz günlerde açıkladığı anket sonuçlarına göre de gençlerin yüzde 47,9’u başka bir ülkede yaşamak, yüzde 52’si başka bir ülkede eğitim almak istiyor. Sermaye ve onun iktidarının sürdürülmesi için canını dişine takan AKP ve MHP ittifakı açıkladığı müjdeli haberlerle Ay’a gitme hayallerini pazarlayadursun; bugün ülke gençliğinin azımsanmayacak bir kısmı ‘bu ülkede yaşanmaz’ noktasına getirilmiştir" dedi. 

BU DÜZEN YIKILMAK ZORUNDADIR”

İntiharları körükleyenin bu düzen olduğunu belirten Erkan, “Bir yanda pandemi koşullarında yaşam kaygısı günden güne büyüyen milyonlarca genç, işçi ve kadın diğer yanda karını katlayan patronlar. Bir yanda ‘Açım, evime ekmek götüremiyorum’ diyenler, diğer yanda vatandaşın isyanına ‘Cebindeki telefonu kaç paraya aldın’ diye cevap veren yöneticiler. Bir yanda memleketinden iş bulma ümidiyle kalkıp Kocaeli’ne gelen ve geçinemediği için canına kıyan Ünal, işsiz olduğu için bunalıma giren Tugay; diğer yanda ‘İtibardan tasarruf olmaz’ diyerek milyonları savuran saray ve şürekâsı. Ünal’ı çalıştığı inşaattan boşluğa, Tugay’ı o köprüden aşağıya iten bu düzenin kendisidir. İşte tam da bu nedenle bütün zenginlikleri yaratanların, üretenlerin açlığa ve sefalete mahkum edildiği bu düzen yıkılmak zorundadır!" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.