Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emlakçı kadın evinde ÖLÜ BULUNDU

Vefat 12.02.2021 - 23:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2055+ kez okundu.
 

Emlakçı kadın evinde ÖLÜ BULUNDU

Vilmax gayrimenkul'un sahiplerinden olan Vildan Uslu yatağında ölü bulundu.

Vilmax gayrimenkul'un sahiplerinden olan Vildan Uslu yatağında ölü bulundu. Konak Hastanesi karşısında hizmet veren Vilmax Gayrimenkul'un sahibi Vildan Uslu (48) yatağında 17 yaşındaki oğlu tarafından ölü bulundu. Alikahya Fatih Mahallesi Sultan Murat Caddesi No 83 Myra 3 Sitesinde ikamet eden Vildan Uslu edinilen bilgilere göre işten eve geldikten sonra duş alarak yattı. Sabah 17 yaşındaki oğlu eve geldiğinde kapı arkadan kilitli olduğu için açamadı. Annesini telefonla arayan oğlu cevap alamayınca balkondan merdiven yardımıyla içeri girdi. Annesini hareketsiz olarak yatağında gören oğlu, komşuların da yardımı ile olayı 112'ye bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis geldi. Yapılan kontrollerde Vildan Uslu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine savcı geldikten sonra genç kadının cesedi kesin ölüm medeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı.  
Vilmax gayrimenkul'un sahiplerinden olan Vildan Uslu yatağında ölü bulundu.

Vilmax gayrimenkul'un sahiplerinden olan Vildan Uslu yatağında ölü bulundu.

Konak Hastanesi karşısında hizmet veren Vilmax Gayrimenkul'un sahibi Vildan Uslu (48) yatağında 17 yaşındaki oğlu tarafından ölü bulundu.

Alikahya Fatih Mahallesi Sultan Murat Caddesi No 83 Myra 3 Sitesinde ikamet eden Vildan Uslu edinilen bilgilere göre işten eve geldikten sonra duş alarak yattı. Sabah 17 yaşındaki oğlu eve geldiğinde kapı arkadan kilitli olduğu için açamadı.

Annesini telefonla arayan oğlu cevap alamayınca balkondan merdiven yardımıyla içeri girdi. Annesini hareketsiz olarak yatağında gören oğlu, komşuların da yardımı ile olayı 112'ye bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis geldi. Yapılan kontrollerde Vildan Uslu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerine savcı geldikten sonra genç kadının cesedi kesin ölüm medeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.