Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emniyet personeline deprem eğitimi

EĞİTİM 10.10.2018 - 22:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1398+ kez okundu.
 

Emniyet personeline deprem eğitimi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 315 personele, Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde uygulamalı deprem eğitimi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren, Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde ilköğretim ve ortaokul öğrencilerine, STK’lara, kurum ve kuruluşlara deprem eğitimleri veriliyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde, emniyet teşkilatı mensuplarına da teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Eğitimlere 315 personel katıldı.   SİMÜLASYONLU EĞİTİMLE DENEYİM KAZANDILAR Gruplar halinde gerçekleşen eğitimde ilk olarak emniyet mensuplarına, deprem riski ve depremle ilgili yapılması gereken bilgiler aktarıldı. Teorik eğitim sonrasında simülasyon cihazına alınan katılımcılar deprem öncesi, deprem esnası ve deprem sonrasında yapılması gerekenleri uygulamalı görme fırsatı buldu. Eğitim sonunda personellere katılım belgesi ve bilgilendirici dokümanlar takdim edildi. HER YIL 10 BİN KİŞİ DEPREM EĞİTİMİ ALIYOR İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren merkezde, her yaş grubundan vatandaşa eğitim veriliyor. Teorik bilgilerin yanında deprem anının simülasyon cihazı ile uygulamalı gösterilmesi, eğitim alan vatandaşlara deneyim kazandırıyor. Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde her eğitim öğretim döneminde ortalama 10 bin kişi deprem eğitimi alıyor.  
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 315 personele, Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde uygulamalı deprem eğitimi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren, Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde ilköğretim ve ortaokul öğrencilerine, STK’lara, kurum ve kuruluşlara deprem eğitimleri veriliyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde, emniyet teşkilatı mensuplarına da teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Eğitimlere 315 personel katıldı.  

SİMÜLASYONLU EĞİTİMLE DENEYİM KAZANDILAR

Gruplar halinde gerçekleşen eğitimde ilk olarak emniyet mensuplarına, deprem riski ve depremle ilgili yapılması gereken bilgiler aktarıldı. Teorik eğitim sonrasında simülasyon cihazına alınan katılımcılar deprem öncesi, deprem esnası ve deprem sonrasında yapılması gerekenleri uygulamalı görme fırsatı buldu. Eğitim sonunda personellere katılım belgesi ve bilgilendirici dokümanlar takdim edildi.

HER YIL 10 BİN KİŞİ DEPREM EĞİTİMİ ALIYOR

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren merkezde, her yaş grubundan vatandaşa eğitim veriliyor. Teorik bilgilerin yanında deprem anının simülasyon cihazı ile uygulamalı gösterilmesi, eğitim alan vatandaşlara deneyim kazandırıyor. Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde her eğitim öğretim döneminde ortalama 10 bin kişi deprem eğitimi alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.